Mika Lahti tarttuu innostuneena MG:n puheenjohtajan tehtävään


Mika Lahti, 52, on valittu Mikkelin Golfin uudeksi puheenjohtajaksi. Hän tuo seuraan talousosaamista.

Diplomi-insinööri Jukka Härkönen oli MG:n puheenjohtajana 2010-2018 ja hänen seuraajansa Mika Lahti on kauppatieteiden maisteri.

Mika Lahti on MG:n uusi puheenjohtaja. Kaverit houkuttelivat hänet golfin pariin ja peliuraa on nyt takana jo parikymmentä vuotta. Ammatiltaan hän on talousjohtaja ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri. Kuka on uusi puheenjohtajamme?

Kuinka vanha olet?

Samaa hyvää vuosikertaa kuin Mikkelin Golf eli syntynyt 1967.

Millainen ammatillinen koulutus sinulla on?

Olen kauppatieteiden maisteri Helsingin Kauppakorkeakoulusta.

Miten aloitit golfin pelaamisen?

Kaverit houkuttelivat liittymään jäseneksi, kun MG täytti 30 vuotta ja liittymishinta oli juhlavuoden kunniaksi 30 markkaa.

Mikä on tasoituksesi?

Tasoitukseni kasvaa nousujohteisesti – 14,X.

Mikä golfissa on parasta?

Pelikaverit (vanhat ja tutut sekä uudet), upeat kentät, pallopelit ovat aina olleet verissä.

Millä mielellä tartut puheenjohtajan nuijaan?

Innostuneena uudesta haasteesta. Katsotaan mitä saadaan yhdessä hallituksen ja seuran jäsenten kanssa aikaiseksi seuran ja olosuhteiden kehittämiseksi.

Mitkä ovat MG:n vahvuudet?

Vahvuuksiamme ovat perinteinen seura, kenttä lähellä kaupunkia ja ihmisiä, toimiva organisaatio ja viihtyisä klubitalo.

Mitä MG:ssä pitäisi kehittää?

Harjoittelupaikkoja.

Mikä on visiosi MG:stä 2025?

Meillä on toimiva 9-reikäinen kaunis kenttä likimain Mikkelin keskustassa, jossa sijaitsee monipuolinen lähipelialue, range ja yhteisenä kokoontumispaikkana klubiravintola monipuolisine palveluineen. Koko peli- ja harjoittelualueen tunnelma on avoin kaikille pelaajille, harjoittelijoille tai ohikulkijoille.

Mitkä ovat MG:n tärkeimmät yhteistyökumppanit?

Yhteistyö muiden golf- seurojen ja kenttien kanssa on ensiarvoisen tärkeää. Jokaisella on omat vahvuudet, jaetaan niitä. Yritykset ja yhteisöt, jotka järjestävät kilpailuja tai muita tapahtumia kentällä tai klubilla, ovat tärkeä osa seuratoimintaa. Kaupungin osallistuminen entistä enemmän golf -alueen kehittämiseen olisi mielestäni erittäin tärkeää.

Mitä haluat sanoa MG:n jäsenille nyt kautesi alussa?

Osallistukaa aktiivisesti seuran toimintaan, tuokaa esiin mielipiteitä ja kehittämisideoita, tulkaa mukaan seuran kaikkiin tapahtumiin. Käyttäkää klubin palveluja ja viettäkää yhdessä rentoja hetkiä sekä kentällä että klubilla.

Aarre Kunnas
MG:n tiedottaja