Juniorit vauhdissa

30.06.2019

Juuso Pulkkinen ja Onni-Matti Hovila loistivat Vierumäellä pelatussa Finnish International Junior Championshipissä. Nuoret urhot pelasivat kolmipäiväisessä kansainvälisessä kisassa alle 14-vuotiaiden sarjassa. Juuso sijoittui hienosti kahdeksanneksi tuloksella 241 (+25) ja Onni-Matti 30:nneksi tuloksella 262. Pojat pelasivat keltaiselta tiiltä. Juuso oli vielä kahden päivän jälkeen viidentenä ja taisteli tiukasti parhaan suomalaisen tittelistä. Mestaruuden voitti belgialaisen Rinkven Golfclubin Lev Grinberg 226 lyönnillä (+10).

Tuure Lahti sijoittui 23:nneksi 21-vuotiaiden lyöntipelin SM-kisassa Nurmijärvellä. Tuure Lahden tulos oli 54 reiän kisassa 235 (+19). Kierrokset menivät tasaisesti: 78, 78 ja 79. Suomen mestariksi golfasi Markus Luoma Helsingin Golfklubista, 218 (+1).

Onnittelut kaikille hienoista suorituksista ja kiitokset juniorivalmentajille.