Tasoitusjärjestelmä muuttuu – Huolehdi riittävästä määrästä tuloskortteja

16.07.2019

Uusi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä tulee voimaan vuoden 2020 alussa. Uudessa järjestelmässä tasoitus lasketaan 20 viimeisen tuloskortin perusteella siten, että kahdeksan parasta korttia huomioidaan. Aikaa 20 tuloskortin jättämiselle on 24 kuukautta.
Jotta pelaajalla olisi ajanmukainen tasoitus, tulisi hänellä olla siis vähintään 20 korttia vuosilta 2018 ja 2019. Tarvittaessa myös vanhempia tuloskortteja voidaan ottaa huomioon, mutta niiden painoarvo tulee olemaan pienempi. Siksi jokaisen pelaajan tulisi pyrkiä huolehtimaan, että vuoden vaihteeseen mennessä kullakin olisi riittävä määrä tuloskortteja jätettynä. Lisätietoa uudesta tasoitusjärjestelmästä löytyy Suomen Golfliiton sivuilta kohdasta Ajankohtaista.

Mauno Saksio