Vinkkaa kaverillesi: Green card-kurssi neljässä tunnissa Mikkelin Golfilta, vain 59€

11.08.2019

Tutkimusten mukaan lähes 60% suomalaisista ilmoittaa olevansa kiinnostunut golfista. Siitä huolimatta lajin pariin on verrattain vaikea saada uusia harrastajia. Suurimmat syyt liittyvät vääriin mielikuviin golfin elitistisyydestä ja kalleudesta. Jokaisen golfarin vastuulla on olla omalta osaltaan purkamassa näitä vääriä uskomuksia ja houkutella kaikkia kiinnostuneita rohkeasti tutustumaan lajiin.

Monesti green card -kurssien hinnat ovat pyörineet useammassa sadassa, jolloin kursseille ovat osallistuneet vain sellaiset henkilöt, jotka ovat jo päättäneet aloittaa lajin. Sen sijaan potentiaaliset uudet harrastajat, jotka ovat kiinnostuneita lajista mutta eivät ole vielä tehneet lopullista päätöstä lajin aloittamisesta, eivät välttämättä ole valmiita maksamaan golfin kokeilemisesta noin korkeaa hintaa. Tämän takia GoGolf loi nopeamman ja edullisemman tavan lajiin tutustumiseksi ja green cardin suorittamiseksi. Näin saadaan kursseille moninkertaisesti enemmän osallistujia, joista on mahdollisuus saada uusia innokkaita golfharrastajia.

Nyt green cardin voi suorittaa GoGolfin konseptoimalla kurssilla myös Mikkelin Golfilla Suomen edullisimpaan hintaan 59€.

Kurssin aikana käydään läpi kaikki samat asiat kuin pidemmilläkin kursseilla mutta lyhyemmin. Lyöntitekniikat ja säännöt käydään läpi, mutta niitä ei jäädä harjoittelemaan. Kurssilaiset saavat itseopiskelumateriaalia, johon lajin aloittamisen perusteet on tiivistettyä. Näin on saatu lyhennettyä kurssin kestoa ja tiputettua hintaa kaikkien lajista kiinnostuneiden kukkarolle sopivaksi.

Kutsu kurssille kaverisi, joka ei vielä golfaa. Mikkelin Golfilla kursseja järjestetään:
torstaina 15.8.2019 klo 17-21
torstaina 22.8.2019 klo 17-21
torstaina 29.8.2019 klo 17-21
torstaina 5.9.2019 klo 17-21

Lisätietoja kursseista ja ilmoittautumisesta löytyy osoitteesta www.paivassagolfariksi.fi. Kursseille voi ilmoittautua myös suoraan caddiemasterille soittamalla 015 151 759 tai lähettämällä sähköpostia caddiemaster@mikkelingolf.fi