Keväisiä terveisiä Mikkelin Golfilta

13.04.2020

Tämä kevät on kaikin tavoin varsin poikkeuksellinen. Leudon ja vähälumisen talven jälkeen kevät on ajankohtaan nähden pitkällä mutta yllättäen maailmanlaajuinen Covid19-pandemia tuli sotkemaan golfkauden aloitusta. Alla tietoa tämänhetkisestä tilanteesta.

 

Kenttämaksut laskutukseen 15.4.2020

Hallitus on päättänyt, että MG:n jäsenien kenttämaksut pysyvät ennallaan kaudella 2020. Aikuisten kenttämaksu on 320€ ja junioreiden kenttämaksu 90€.

Kenttämaksut lähtevät laskutukseen ensi viikon keskiviikkona 15.4.2020. Kenttämaksu lähtee automaattisesti kaikille niille Mikkeln Golfin jäsenille, jotka ovat maksaneet kenttämaksun vuonna 2019. Mikäli et aio hankkia pelioikeutta kesälle niin ilmoitathan siitä sähköpostilla niin poistamme turhat laskutusrivit.

Mikäli sinulla on kysyttävää kenttämaksulaskusta niin ole yhteydessä Jukkaan tai Kaisaan. Laita myös viestiä mikäli et saanut kenttämaksulaskua mutta haluaisit pelioikeuden tälle kesälle.

 

UUTTA: Haluatko maksaa kenttämaksun osissa?

Poikkeuksellinen kevät koettelee monia myös taloudellisesti. Ensimmäistä kertaa voit maksaa kenttämaksun myös osissa ilman MG:n ulkopuolista palveluntarjoajaa.

Tarjoamme mahdollisuuden maksaa aikuisen kenttämaksun kolmessa erässä, joista jokaisen suuruus on 115 €. Maksujen eräpäivät ovat 29.4.2020, 31.5.2020 ja 30.6.2020.

Valitset osamaksun helposti muuttamalla kenttämaksulaskun summaksi 115€. Samalla sitoudut maksamaan kenttämaksusta 345€ kesäkuun 2020 loppuun mennessä.

Etuja jäsenile, jotka maksavat koko kenttämaksun eräpäivään mennessä

Jokainen jäsen, joka maksaa aikuisen kenttämaksun eräpäivään mennessä, saa tuoda kaksi kertaa veloituksetta peliseurakaseen golfarin, jolla ei ole pelioikeutta Mikkelin Golfille.

Klubille tehdään lista jäsenistä, joilla on etu käytössään. Greenfee-maksua ei peritä, kun jäsen ilmoittaa käyttävänsä edun pelikaverinsa hyväksi.

Mikäli edun haluaa käyttää ennen klubin aukeamista, ole yhteydessä caddiemaster@mikkelingolf.fi

 

Kenttä avataan heti, kun mahdollista

Kenttä avataan heti, kun se on kelien ja kentän kunnon puolesta mahdollista. Tiedotamme teitä kentän aukeamisesta, kun se on ajankohtaista.

 

Klubi ja range pysyvät suljettuina toukokuun loppuun asti

Tämänhetkisen tiedon mukaan klubi pysyy suljettuna toukokuun loppuun asti. Klubia ei kannata avata, koska valtioneuvoston päätöksen mukaisesti ainoastaan kahvion take away -myynti on mahdollista. Klubin pysyessä kiinni myöskään rangepoletteja ei voida myydä.

Tilannetta arvioidaan uudestaan, mikäli valtioneuvos purkaa rajoituksia ennen nyt tiedossa olevaa määräaikaa.

HUOM! Myöskään klubin wc-tilat eivät ole käytössä, vaikka kenttä olisikin auki.

 

Mikkelin Golf luopuu käteismaksuista

Klubilla ei enää jatkossa hyväksytä käteistä rahaa maksutapana.  Huomioittehan tämän, kun klubi myöhemmin keväällä avautuu.

 

Kenttämaksun maksaminen klubilla

Järjestämme jäsenille mahdollisuuden tulla maksamaan kenttämaksu klubille, kun kenttä aukeaa. Ajankohdista tiedotetaan kentän aukeamisen yhteydessä. Klubilla kenttämaksun voi maksaa pankkikortilla tai työnantajan tarjoamalla liikuntaedulla.

Huomioithan, että ainoastaan paperiset liikuntaedut tai Smartum- ja Edenred-maksukortit vaativat käymistä klubitalolla. Eazybreak- ja ePassi-suoritukset tai Smartum- ja Edenred-mobiilimaksut voi hoitaa myös virtuaalisesti. Ilmoitathan meille, mikäli haluat suorittaa kenttämaksun kokonaan tai osittain jollain mobiilimaksutavalla.

 
Vieraspelaajien greenfee-maksut

Kentän auettua vieraspelaajat voivat suorittaa greenfee-maksut teetime.fi-palvelun kautta. Muista mobiilimaksutavoista neuvotellaan parhaillaan pankin kanssa.
 
Huomioithan ainakin seuraavat koronaviruksesta johtuvat poikkeukset, kun kenttä aukeaa

 • pelaaminen sallittu ainoastaan kahden hengen ryhmissä
  • poikkeuksena samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka saavat pelata neljän hengen ryhmissä (huolehdittava pelinopeuden säilymisestä)
 • klubin golfkärryt eivät ole pelaajien käytössä
 • bunkkeriharavat on kerätty pois
 • pallopesurit ja roskakorit eivät ole käytössä kentällä
 • lipputanko pidetään aina reiässä
 • golfkenkien puhdistuslaitteet ja -välineet eivät ole käytössä
 • voit säilyttää mailoja bägivarastossa jos sinulla on varastoon avain
  • käytä samaa kaappia kuin viime vuonna
  • kaappimaksut klubin auettua
Tutustu tarkempiin ohjeisiin Golfliiton verkkosivuilla.

 
Kilpailutoiminta

Kilpailutoiminta alkaa tämänhetkisen tiedon mukaan kesäkuussa. Tiedotamme kilpailukalenterista tuonnempana.

 

Kenttätalkoot

Kenttätalkoita ei luonnollisestikaan voida järjestää, kun yli kymmenen hengen kokoontumiset eivät ole sallittuja. Mikäli aika käy jo pitkäksi ja haluaisit tehdä avustavia töitä, jotka edistävät kentän aukeamista, voit olla suoraan yhteydessä kenttämestari Mikko Saalastiin (0440 151 759).

 

Ollaan kärsivällisiä poikkeustilanteesta huolimatta ja muistetaan noudattaa Golfliiton ja viranomaisten ohjeita pelaamiiseen liittyen, kun kenttä aukeaa. Toimintaa golfkentällä valvovat kenttätyöntekijät ja muut pelaajat. Noudattamalla ohjeita voimme parhaiten varmistaa, että saamme pelaamista ei kielletä kokonaan.

Yritetään pysyä terveinä!