Aki Inorannalle SM-pronssia – myös MG:n junioreille kisamenestystä

24.08.2020

Aki Inoranta pelasi itsensä SM-reikäpelien pronssimitalistiksi M50-sarjassa. Kilpailu käytiin 21.-23.8.2020 Kytäjä Golfissa.

64 pelaajan joukossa oli MG:ltä Inorannan lisäksi kaksi muuta pelaajaa, Petri Jyräs ja Pasi Piispa. Piispan pelit päättyivät perjantaina toisella kierroksella, jolloin hän siirtyi jatkamaan kisaviikonloppua seuratoverereidensa caddiena. Inoranta ja Jyräs etenivät seuraaville kierroksille, kunnes joutuivat puolivälierässä vastakkain.

Aki Inoranta (kuvassa vasemmalla) vei voiton seuratoveristaan Petri Jyräksestä SM-reikäpelien puolivälierässä.

Välierässä Inoranta joutui taipumaan Keimola Golfin Jari Vänskälle. Pronssiottelussa Inoranta pelasi Koski-Golfin Jari Leppästä vastaan. Inoranta varmisti pronssimitalin itselleen 16. väylällä, kun hän saavutti itselleen neljän väylän etumatkan.

SM-reikäpelien tulokset näet kokonaisuudessaan täältä.

Myös MG:n juniorit kisasivat menestyksekkäästi samana viikonloppuna. Tuure Lahti sijoittui Fujitsu Finnish Junior Tourin kilpailussa sijalle T28 tuloksella 238 (83, 79, 76). Future Tour X5:lla Iitti Golfissa Juuso Pulkkinen (76), Onni-Matti Hovila (77) ja Paavo Markkanen (83) toivat MG:lle kolmoisvoiton poikien challenge-sarjassa. Lisäksi Ronja Immonen sijoittui neljänneksi Easy 18r-sarjassa.

Onni-Matti Hovila, Juuso Pulkkinen ja Paavo Markkanen pelasivat MG:n kolmoisvoittoon.