Itä-Suomen kaupunkiottelu järjestettiin 36. kerran

13.09.2020

Perinteikäs Itä-Suomen kaupunkiottelu järjestettiin jo 36. kerran viime viikon viikonloppuna 4.-5.9.2020. Tänä vuonna tapahtuman järjestelyistä vastasi Holiday Club Saimaa Lappeenrannassa.

Ottelu pelattiin Holiday Club Saimaan kentällä ja mukana oli 19 seuraa Itä-Suomen alueelta.  Perjantaina pidettiin golfin ajankohtaisista aiheista seminaari, jonka jälkeen illastettiin noin 100 hengen voimin.  Lauantain seuraottelussa Kartano Golf vei voiton, mistä heille onnittelut.  MG oli 13. joukkueella Tapio Ranta (34 p), Harri Sillanpää (32 p), Mauno Saksio (31 p), Tapani Särkkä (27 p) ja Stefan Lindström (23 p).  Mukava tilaisuus ja mukavat puitteet.  Ensi vuonna samaan aikaan Tahkolla.

Teksti: Mauno Saksio

Yhteislähdön tunnelmaa kisa-aamulta. Kuva: Harri Sillanpää
MG:tä olivat edustamassa mm. Mauno Saksio, Tapio Ranta ja Stefan Lindström. Kuva: Harri Sillanpää