Syysterveisiä senioreille

28.09.2020

Mikkelin koronatilanteen vuoksi senioritoimikunta on päättänyt perua syksylle 2020 ajatellut tapahtumat. Tarkoitus oli pitää senioreiden yhteinen peli-ilta ja keskustelutilaisuus viime vuotiseen tapaan. Toimikunta on kuitenkin sitä mieltä, ettei tässä koronatilanteessa ole vastuullista kokoontua isommalla porukalla. Tästä syystä toivomme saavamme senioreilta sähköpostitse ideoita tulevaa talvea ja ensi vuotta varten. Senioritoimikunnan kokoonpano ensi kaudelle on täysin auki, joten toivomme myös, että innokkuutta toimikunnan jäsenyyteen olisi. Halukkaat voivat olla yhteydessä nykyisiin toimikunnan jäseniin. Olisi hyvä saada uusi toimikunta muodostettua ajoissa heti seuran syyskokouksen jälkeen, jolloin se pääsee suunnittelemaan tulevaa kautta talven aikana ajoissa. 

Koronasta johtuen tällä kaudella jäi joitakin jäsenten toiveista suunniteltuja tapahtumia toteutumatta, ja ne pidetään varmasti mukana suunnitelmissa jatkossa. Tällaisia olivat mm. kevättalven yhteinen tutustuminen sisäharjoittelutiloihin ja peli-ilta/harjoitukset Golftiimin Areenalla. Pelimatka Tahkolle, josta saimme hyvän tarjouksen keväällä. Sama tarjous on varmasti saatavilla myös ensi keväänä. Joroisten Kartanogolfia lähestyttiin seuraottelun järjestämiseksi, ja asiaan kannattaa varmasti palata talven aikana. 9-reikäisinä pelattavat viikkokilpailut olivat myös jäsenistön toiveissa ja jäivät tänä vuonna vähälle. Niitä oli alun perin suunniteltu nimenomaan toukokuulle ja elokuun loppuun. Kokonaisuutta kannattaa varmasti miettiä tulevaksi kaudeksi taas tarkemmin. Näillä ja tulevilla (toivottavasti runsailla) uusilla ideoilla tuleva  senioritoimikunta pääsee varmasti työssään liikkeelle.

Toivottavasti ideoita ja halukkuutta tulla senioritoimikuntaan löytyy, ja toiminta pysyy vireänä. Ajatuksia voi laittaa ainakin nykyisen pj:n sähköpostiin: kimmo.kausto@gmail.com

Senioreiden viikkokilpailu 2020

Kesän 2020 senioreiden viikkokilpailun kokonaiskilpailu oli loppuun asti todella tiukka ja päättyi kahden pelaajan kesken jaettuun ykköstilaan. Voiton jakavat Tapani Särkkä ja Jukka Korhonen. Kolmanneksi sijoittui Väinö Korhonen. Parhaana naispelaajana palkitaan Sisko Putkonen, joka oli kokonaiskilpailun seitsemäs. Palkinnot toimitetaan palkittaville. Onnea voittajille ja kiitokset runsaasta osallistumisesta kaikille osallistuneille.

Senioritoimikunta toivottaa kaikille hyvää loppusyksyä ja tulevaa talviharjoittelukautta. Pysytään terveinä!

Kimmo Kausto

Tapio Ranta

Pirjo Hakkarainen

Ari Kujala