Ensi viikolla pelataan 24 tuntia junnugolfin hyväksi

22.06.2021

Mikkelin Golfilla on mahdollisuus osallistua 24 junnugolfille -tukitempaukseen ma 28.6. klo 18.00 – ti 29.6. klo 18.00

Kyseessä on hullunhauska Mikkelin Golf ry:n juniorien hyväksi tehtävä 24 tuntia kestävä golftempaus, joka sisältää vähän seikkailua, vähän golfhulluutta ja roppakaupalla hyvää mieltä junnugolfin hyväksi. Kyse on valtakunnallisesta tempauksesta, jota on kansallisella tasolla järjestetty jo vuodesta 2014.

Kiinteä tukisumma on helpoin ja suoraviivaisin tapa tukea junioreita tapahtuman aikana! Valitset itsellesi sopivan tukisumman, jonka maksat klubilla caddiemasterille.

Tänä vuonna tempauksen aikana järjestetään myös ensimmäistä kertaa 24h junnugolfille -tukikilpailu. Kilpailu on 18 reiän tasoituksellinen lyöntipeli, johon voit osallistua valitsemanasi aikana omassa ryhmässä tapahtuma-aikana ma 28.6. klo 18.00 – ti 29.6. 18.00.

  • Vapaat lähdöt – voit lähteä kilpailukierrokselle myös yöaikaan! Varaa NexGolfin ulkopuoliset lähtöajat caddiemasterilta.
  • Palkitaan kolme parasta HCP ja paras SCR-tulos
  • Kilpailumaksu 25€, summa menee lyhentämättömänä junioritoiminnan tukemiseen
  • Kilpailukierroksen saa uusia maksamalla uuden kilpailumaksun – paras kilpailukierros jää voimaan, pelaa vaikka koko 24h!
  • 24h junnugolfille -kilpailun voi pelata tiistaina 29.6. myös senioreiden ja naisten viikkokilpailun yhteydessä, jos maksaa kilpailumaksun molempiin kilpailuihin
  • Hyvät palkinnot – kannattaa osallistua!

 

Lahjoituksina ja kilpailumaksuina kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan junioritoiminnan kehittämiseen. Tänä vuonna kehittämiskohteina ovat uusien junioreiden houkutteleminen golfin pariin, harrasteryhmän toiminnan kehittäminen ja kilparyhmien leiripäivien mahdollistaminen.

Mikkelin Golfilla on halu madaltaa golfharrastuksen aloituskynnystä ja tehdä golfista aidosti kaikille nuorille mahdollinen laji. Osallistumalla olet mukana tekemässä hyvää.