Jäsenmaksulaskut lähetetty jäsenistölle

4.03.2022

Päivä pitenee eli golfkauden aloitus lähenee. Ennen golfkauden alkua onkin tär-keää huolehtia jäsenyydet kuntoon, jotta kenttämaksut saadaan ajallaan lasku-tukseen ja pelaajat pääsevät kentälle heti kuin mahdollista.

Jäsenmaksut on laskutettu kaikilta MG:n jäseniltä helmikuun lopussa. Näin saadaan venytettyä jäsenmaksun ja kausimaksun väliä ja siten jaettua golfharrastuksesta aiheutuvia kuluja useammalle kuukaudelle. Kenttämaksut laitetaan laskutuk-seen keväämmällä, lähempänä kauden avausta.

Jäsenmaksulaskun eräpäivä on ensi viikon torstaina 10.3.2022. Jos maksaa laskun eräpäivään mennessä, saa kaksi 18-reiän greenfeelippua, joilla voi kuitata kierroksen haluamalleen pelikaverille MG:llä vuonna 2022. Ilmaisli-put jaetaan kaikille MG:n aikuisjäsenille, jotka maksavat jäsenmaksulaskun erä-päivään mennessä ja ne luodaan sähköisesti NexGolfiin maaliskuun aikana. Greenfeelippuja ei voi jakaa neljäksi yhdeksän reiän kierrokseksi.

Huomioittehan, että peliliput annetaan myös kaikille uusille jäsenille, jotka maksavat jäsenmaksulaskun eräpäivään mennessä. Nyt onkin hyvä aika houkutella pelikaveri vaihtamaan seuraa MG:lle!

Jos olet saanut jäsenmaksulaskun mutta et aio sitä maksaa, ilmoitathan asiasta sähköpostitse joko Jukalle (jukka.harkonen@mikkelingolf.fi) tai Kaisalle (kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi). Näin vältämme turhien kenttämaksulaskujen lähettämisen ja saamme poistuneet jäsenet poistettua rekisteristä.

Laittakaahan muuten kalenteriin merkintä, että seuran sääntömääräinen kevät-kokous pidetään klubilla sunnuntaina 27.3. klo 16.00. Toiveena on, että pää-semme jo silloin kokoontumaan klubille kasvotusten.

Ystävällisin terveisin
Mikkelin Golfin hallitus