Matkustusohje kilpailijoille

Mikkelin Golf ry:ssä korvataan kilpailutoimintaan liittyviä matkakustannuksia seuraavien periaatteiden mukaisesti Mikkelin Golfin amatöörijäsenille.

1.    Ehdot korvaukseen

Pelaajalle maksetaan korvauksia ainoastaan, mikäli hän on ilmoittautunut kilparyhmään eli seuran edustuspelaajaksi. Pelaaja ilmoittautuu kilparyhmään kilpailutoimikunnalle huhtikuun loppuun (31.4.) mennessä kyseisen vuoden osalta.

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla Mikkelin Golfin caddiemasterin osoitteeseen ja pelaajalta edellytetään lyhyttä selvitystä siitä, että mihin kilpailuihin aikoo osallistua tai millä Tourilla aikoo pelata kuluvana vuonna.

Kilparyhmä ei ole kiinteä, vaan sitä päivitetään vuosittain. Pelaajan tulee itse huolehtia kilparyhmässä pysymisestä. Passiiviset (ei kilpailevat) pelaajat poistetaan ryhmästä vuosittaisen tarkistuksen yhteydessä. Kilparyhmään kuuluvien edustuspelaajien nimet julkaistaan seuran verkkosivuilla.

 

Kilparyhmään kuuluvien pelaajien velvollisuuksin kuuluu:

–       seuraotteluihin osallistuminen, mikäli kilpailusarjat niin sallivat.
–       seuranmestaruuskilpailuihin osallistuminen
–       urheilijamainen ja asiallinen esiintyminen Mikkelin Golfin edustajana
–       golfetiketin ja sääntöjen noudattaminen
–       osallistumien seuran velvoittamiin edustustehtäviin

Kilpailutoimikunnan tehtävä on valvoa kilparyhmän toimintaa.

2.    Matkaselvityslomake

Kaikista matkakustannuksista ja kilpailumaksuista tulee täyttää korvauksen saamiseksi matkaselvityslomake, jossa selvitetään:

–          matkan tarkoitus
–          matkareitti
–          henkilöt
–          kulut, joista kuitit liitteenä

 

3.    Korvattavat kilpailut

Miehet, naiset ja seniorit

Liiton virallisita henkilökohtaisista SM-lyöntipeli- ja reikäpelikilpailuista, Finnish Senior Tourilta sekä Finnish Tourilta korvataan kilpailumaksu sijoituksesta riippumatta.

Tämän lisäksi kilpailuista korvataan kilpailumenestykseen perustuen seuraavan periaatteen mukaisesti matkat ja majoitus enintään 50 €/yö.

Juniorit

Seuraa edustavien junioreiden on noudatettava Mikkelin Nuorisogolfin laatimia yhteisesti sovittuja pelisääntöjä ollakseen oikeutettu matkakorvauksiin. Liiton virallista henkilökohtaisista SM-lyöntipeli- ja reikäpelikilpailuista sekä FJT:ltä korvataan kilpailumaksu sijoituksesta riippumatta.

Korvattavat kustannukset

Kilpailukustannukset korvataan kokonaisuudessaan vuosikokouksessa hyväksytyn budjetin mukaisesti. Kun kilpailumenoihin varatut määrärahat on käytetty, ei kilpailukustannuksista korvata mitään, ellei hallitus anna kilpailutoimintaan lisämäärärahaa.

Pelaajan keskeyttämän kilpailun kustannukset korvataan ainoastaan lääkärintodistusta vastaan.

Matkat

Halvinta yleistä kulkuneuvoa käyttäen tai henkilöautolla n. 50 % verohallinnon hyväksymästä kulloinkin voimassaolevasta kilometrikorvauksesta (v. 2017  44 senttiä eli korvaus 22 senttiä/km).

Henkilöauton käytössä edellytetään mahdollisuuksien mukaan täysiä kuormia.

Matkakorvaus maksetaan ainoastaan yhden kerran kotipaikan ja kilpailupaikan välillä.

Majoitus

Majoitusta korvataan kilpailun ajalta mukaan laskettuna kilpailua edeltävä yö.

Korvattava osa majoituksesta on korkeintaan 50 €/hlö/yö. Majoituskustannuksia ovat ainoastaan yöpymisen osuus (seura ei korvaa erillisiä saunamaksuja, puheluja, ruokailua yms.)

Jos pelaajalla on mahdollisuus yöpyä tuttavan luona ilman majoituksista tulevia lisäkustannuksia on seuralla mahdollista korvata tästä aiheutuvat ylimääräiset kohtuulliset kilometrikorvaukset tai verolainsäädännössä mainittu yöpymiskorvaus.

Kilpailumaksu

Kilpailumaksu korvataan kokonaisuudessaan kuittia vastaan.

Muut kilpailukulut

Kaikki muut kilpailuun liittyvät kustannukset, kuten harjoituspallot, kärryt, ruokailu yms. ovat kilpailijan itsensä maksettavia.

4.    Hallituksen erikseen päättämät muut korvattavat matkat (maajoukkue yms.)

Korvaukset maksetaan hallituksen päätöksen mukaisesti. Matkoista tulee tehdä kirjallinen hakemus hallitukselle.

5.    Matkaselvityksen hyväksyminen ja maksaminen

Matkalaskut asianmukaisine dokumentteineen tulee toimittaa kilpailutoimikunnalle.  Matkalaskun dokumentteineen voi jättää seuran caddiemastereille ja pyytää caddiemastereita toimittamaan matkalaskun kilpailutoimikunnalle.  Matkalaskut hyväksyy seuran puheenjohtaja, varapuheenjohtaja tai sihteeri. Juniorien matkalaskut tarkastaa nuorisotoimikunnan puheenjohtaja. Mikäli matkalaskua ei toimiteta caddiemasterille 14 päivän sisällä kilpailutapahtumasta, niin matkalaskua ei hyväksytä eikä kustannuksia korvata.

Matka- ja kilpailukulut maksetaan hyväksyttyä selvitystä vastaan pankkitilille n. viikon kuluessa, kun matkalasku on jätetty caddiemasterille.

Matkaennakkoa ei makseta, vaan kulut on maksettava ensin itse, minkä jälkeen ne laskutetaan seuralta tämän ohjeen periaatteiden mukaisesti.

26.3.2017

MIKKELIN GOLF RY

Hallitus