Osuuskauppa Suur-Savo Cup

Suur-Savo Cup pelataan kilpailukalenterissa mainittuina pelipäivinä keskiviikkoisin (kilpailupäivämäärät on määritelty NexGolf:n kilpailukalenterissa). Suur-Savo Cup–finaali pelataan kilpailukalenterin mukaisesti.

Jokaiselle pelaajalle lasketaan mukaan kauden kahdeksan parasta kilpailua ja näistä saa pisteitä 15 parasta sijoituksen mukaan (20, 16, 14, 12, 11, 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2 ja 1). Finaalissa jaossa tuplapisteet.

Suur-Savo Cup on avoin kaikille golfliiton jäsenille, joiden slope-tasoitus on alle 36.

Kilpailutoimikunta toimii tuomaristona, joka määrittelee osakilpailuissa sekä finaalissa poikkeuksellisten olosuhteiden takia peruttavan tai keskeytettävän kilpailun.

Suur-Savo Cupissa 4 eniten pisteitä kerännyttä palkitaan tavarapalkinnoilla. Palkintojen arvot ovat;

  1. 300 € Lahjakortti S-ryhmä
  2. 200 € Lahjakortti S-ryhmä
  3. 100 € Lahjakortti S-ryhmä
  4. 50 € Lahjakortti S-ryhmä

Viikkokilpailujen palkinnot ovat joko tavarapalkintoja tai lahjakortteja. Viikkokilpailussa palkitaan hcp/ pb-sarjoissa  I, II ja III. Lisäksi palkitaan paras scr-tulos.  Edellä mainittujen lisäksi palkitaan paras nainen tasoituksellisessa sarjassa, mikäli naisia on osallistunut kilpailuun vähintään viisi.

Erikoissääntöjä

Pisteitä ei jaeta, jos tuomaristo keskeyttää kilpailun päivän aikana. Osakilpailujen palkintojen yhteenlaskettu summa ei voi ylittää kilpailumaksuista kertynyttä tuottoa. Jos palkintojen arvo ylittää tuotot palkinnot suhteutetaan osallistujamäärän mukaan.