Liity jäseneksi

Golfin aloittaminen

Golfin harrastus alkaa Green Card -suorituksesta. Sen tavoitteena on varmistaa, että pelaajalla on riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet golfharrastuksen varsinaiseen aloittamiseen ja golfkentällä pelaamiseen kanssapelaajia vaarantamatta

Kun olet suorittanut golfin pelaamiseen oikeuttavan Green Cardin, sinun tulee liittyä seuran jäseneksi, jotta saat Suomen Golfliiton jäsen- ja tasoituskortin.

Tasoituskortti mahdollistaa pelaamisen lähes kaikilla kentillä ympäri maailmaa.

Mikkelin Golf järjestää kesällä useita Green Card -kursseja. Jos Green Cardin suorittaja liittyy samalla Mikkelin Golfin jäseneksi, hän saa alennusta ensimmäisen vuoden kenttämaksusta. Lue lisää tarjouksesta ja kursseista tästä linkistä.

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä liittymislomake.

Saat liittymislomakkeen täyttämisen jälkeen jäsen- ja kenttämaksulaskun. Sen maksettuasi jäsenyytesi aktivoituu ja saat sähköpostitse kirjautumisohjeet NexGolfiin. Jäsen- ja tasoituskortit ovat nykyään sähköiset ja ne saa käyttöönsä lataamalla itselleen eBirdie-sovelluksen.

Mikkelin Golfissa on nykyisin noin 500 jäsentä, joten mukavaa peliseuraa löytyy helposti eri ikäisistä ja tasoisista golfin harrastajista.

Tervetuloa jäseneksi!

Liittymislomake