Kapteenit

Muutosta havaittavissa

Viisikymppisen Mikkelin Golfin taival on koostunut pienistä askelista ja suurista teoista. Pienenä seurana suuriin ja mullistaviin tekoihin ei juurikaan ole ollut resursseja. Muutosta on kuitenkin tapahtunut koko ajan. Muutoksen tekijät ovat yleensä olleet seuran omat jäsenet, vapaaehtoiset ja usein varsin näkymättömät tahot.

Viimeisten parin vuoden aikana yksi näkyvimmistä muutoksista on ollut jäsenistön vaihtuminen. Vaihtumista on tapahtunut mukavaan suuntaan siinä mielessä, että NexGolfin ajanvarauslistoilla näkyy yhä useammin yhä enemmän uusia nimiä. Tämä on erityisen hieno asia. Mukana on ilahduttavan paljon niin nuoria kuin myös naisia. Uudet nimet ja jäsenet ovat seuralle kullanarvoisia. Uusien jäsenten kiinnittäminen osaksi seuratoimintaa ja heidän tervetulleeksi toivottaminen uudelleen ja uudelleen on tärkeä asia, mistä vastuu kuuluu meille kaikille.

Mikkelin Golfin yhteistoiminta lähialueen seurojen kanssa on vakiinnuttanut paikkansa ja muotonsa. Naapuriseura Golf Porrassalmen kanssa jäsenistön yhteistoiminta on kehittynyt – näkyvimpänä muotoina eri kilpailut. Piristävä uutuus ovat kaveriporukat, jotka pelaavat vakiovuoroilla vuoroin MG:llä ja vuoroin GP:llä.

Senioritoimikunta on ansioitunut erityisen hyvin seurayhteistyössä. Seuraottelut Jyväskylän, Lappeenrannan ja Annilan kanssa ovat tärkeitä luomaan laajempaa yhteisöllisyyttä, mutta tuomaan myös vieraspelaajia kentällemme.
Tulevaisuudessa seuran kehittämisen tärkeitä suuntia ovat edelleenkin uusien jäsenten rekrytointi ja vastaanottaminen sekä vahvemman me-hengen rakentaminen niin, että kentälle on kiva tulla ja olla, nähdä tuttuja ja uusia kasvoja ja kuulua ylpeänä joukkoon. Myös yrityksille suunnattuja tapahtumia tulisi pyrkiä aktivoimaan.

Mauno Saksio, kapteeni 

Ladykapteenina toimii 2019 Nina Jussi-Pekka