Naistoimikunta

Naistoimikuntaan kuuluvat

Sari Valta, puheenjohtaja

sarivalta@live.com

Raili Häkkinen

raili2.hakkinen@suomi24.fi

Piia Lähde

piia.lahde@gmail.com

Tarja Lahti

tarja.lahti@gmail.com

Ritva Hyvönen

rhyvnen1@gmail.com

Nina Jussi-Pekka, Ladykapteeni

nina.jussi-pekka@hotmail.com

NAISTOIMIKUNTA

Naistoimikunnan tehtävä on huolehtia naispelaajien edunvalvonnasta ja viihtymisestä seurassamme. Tavoitteena on saada naispelaajien ajatukset ja toiveet seuran tietoon ja se vaatii vuoropuhelua.

Naistoimikunnan tavoitteet vuodelle 2019

• Aktiivinen osallistuminen seuran toimintaan.
• Aktivoidaan jo seurassa olevia naispelaajia aktivoitumaan ja lähtemään pelaamaan.
• Golfin esillä pitäminen hyvänä harrastuksena ja osallistumien mahdollisuuksien mukaan erilaisiin tapahtumiin esittelemässä seuraa ja saada uusia pelaajia innostumaan golfista. Yksi on esim. Ruusu-kävely.
• Lisätään yhteistyötä GP:n naispelaajien kanssa.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja kutsuista laitetaan sähköpostiin, Facebook-sivuille ja seuran nettisivuille. Tiedot löytyvät klubilta myös naisten kansiosta ja pukuhuoneen ilmoitustaululta.
Tulkaa rohkeasti mukaan pelaamaan ja kilpailemaan.
Tavataan kentällä!
Naistoimikunta

Ladykapteenin terveiset

Liiton painopisteet tänä vuonna ovat naispelaajien määrän nostaminen sekä tuoda esille pelin monipuoliset vaihtoehdot. Tavoitteena on muokata mielikuvia golfista ja tehdä lajista koko perheen harrastus. Lisäksi tavoitteena on saada aktivoitua pelaajia.

Muutoksia tulevaan kauteen:

Uudet Säännöt
Sääntöuudistus astuu voimaan tällä kaudella ja uusiin sääntöihin kannattaa tutustua. Säännöt pääsette lukemaan tästä linkistä.

Viikkokilpailut
Seuran kilpailutoimintaa kehitetään ja viikkokilpailujen sääntöjä muutettiin tänä vuonna merkittävästi. Enää ei ole erillisiä omia viikkokilpailuja naisille ja senioreille. Viikkokilpailun sarjat ovat yleinen, seniorit ja naiset. Kilpailupäiviä ovat tiistai - torstai eli kolme päivää ja paras tulos viikosta hyväksytään per sarja. Tarkemmin pääset tutustumaan viikkokilpailun sääntöihin erillisestä liitteestä.

Pelaamaan
Uutena kapteenina haluan kiittää edeltäjää Raija Karia hienosta työstä MG:n naisgolfareiden eteen tehdystä työstä. Tästä on hyvä lähteä jatkamaan. Itseni ja naistoimikunnan puolesta toivon meille kaikille antoisaa golfkautta. Ylhäältä löytyvät sekä naistoimikunnan että ladykapteenin yhteystiedot. Mikäli haluatte peliseuraa tai vaikka keskustella seuran asioista niin rohkeasti vaan yhteyttä.

Tavataan kentällä!
Ladykapteeni Nina Jussi-Pekka p. 0405859612 nina.jussi-pekka(at) mikkelingolf.fi