Tapahtumatiedotteet

NAISET 2018

MG-ladyjen 2018 kaudella naistoimikunnan tehtävänä oli huolehtia naispelaajien edunvalvonnasta ja viihtymisestä seurassamme. Naistoimikunta pyrki kaudella kehittämään toimintaa jatkuvasti ja tuomaan esiin asioita, jotka auttavat naispelaajiamme kehittämään omaa pelitaitoaan ja osallistumaan heille järjestettäviin tapahtumiin ja kilpailuihin

Aloitustapahtumaa vietettiin 8.4. Golftiimin tiloissa Areenalla, jossa
mukana oli n. 20 ladygolfaria.

Kauden aloituslyönnit suoritetiin 14.5. Rangella Jussi Hyvärisen ohjauksessa, tutustuttiin alkulämmittelyyn ja peruslyöntien harjoitteluun. Lopuksi nautimme makkarat ja kahvit klubilla. Mukana oli reilut 20 ladygolfaria.

Perinteeksi tullut vieraskenttämatka suuntautui tänä vuonna Lahti Messilän kentälle 27.5. mukana oli 14 ladygolfaria.

Kauden muut tapahtumat ja osallistujamäärät
10.6. Naisten sunnuntai Hennis Open (9h) 15
7.7. Joe Blasco Lady Open (18h pb/scr) 21
27.7. Naisten seuraottelu MG-GP (9h pb) 27
kotikenttäetu piti, MG voitti kiertopalkinnon
8.9. Café Bar Sokkala (18h) 20
samalla vietettiin kauden päättäjäisiä Barilla, jossa 15 ladya mukana

Naisten viikkokisa (kesä-elo) keräsi mukavasti pelaajia keskimäärin n 17 hlö/vko.
Tänä vuonna viikkokisa pelattiin kahdessa sarjassa, palkintosijoille ylti ryhmä I: 1. Ritva Hyvönen, 2. Virpi Lahti, 3. Sisko Putkonen ja ryhmä 2: 1. Ulla Kannaste, 2. Piia Lähde, 3. Tarja Lahti.

Naisten reikäpelimestaruudesta ei tänä vuonna pelattu.

Seuran Naisten mestari Seija Pomellin vahva ensimmäinen kierros vei hänet naisten sarjan voittoon elokuussa pidetyissä Mikkelin Golfin mestaruuskisoissa. Pomell kukisti kolme edellistä mestaruutta ottaneen Raija Karin viidellä lyönnillä. 36 reiän kisassa Pomell sai tuloksen 176 ja Kari 181. Pronssille ylsi Pirjo Hakkarainen 184 lyönnillä. Mestaruuden resepti oli yksinkertainen. –Pelasin lyönti kerrallaan ja yritin pitää lyönnin kasassa. Avauslyönnit ja putit sujuivat hyvin, mutta välilyönneissä tössin. Pelasin iloista peliä mukavassa ryhmässä, Seija Pomell kertoi.

Savon Golftiimi Tourin vei toisen kerran nimiinsä Raija Kari 36, toisena HCP-sarjassa oli GP Anni Valjakka 36 ja kolmas Tanja Saari 32. SCR –sarjassa voiton vei myös Raija Kari 54, toisena GP Sari Kääriäinen 36 ja kolmas GP Anni Valjakka 36.

Kauden 2018 tsemppariksi äänestettiin Piia Lähde.