Tiistaikilpailun säännöt

MG:n senioreiden tiistaikilpailun säännöt

Kilpailut vapaalla starttiajalla klo 8.00 …18.00 välillä. Kilpailijoiden on syytä varata tuloskortteja itselleen jos klubi on kiinni aamuisin, maksu 9-reiän jälkeen.

Pelimuotona on 18 reiän tasoituksellinen pistebogey. Kokonaiskilpailussa kilpaillaan myös scratch-sarjassa (= mukana kaikki 18 reikää loppuun pelanneet). Kilpailussa käytettävä maksimitasoitus on HCP 36. Naiset / TEE 48 – punainen / 18-reikää ja miehet / TEE 55 – keltainen / 18-reikää. Naiset voivat osallistua naisten tiistaikilpailun yhteydessä tähän kilpailuun pelaamalla toiset 9 reikää.

Ulkopuoliset seniorit voivat osallistua yksittäisiin kilpailuihin, mutta eivät kokonaiskilpailuun.

Kilpailumaksu on 6 euroa ja se maksetaan caddiemasterille ilmoittautumisen yhteydessä.

Kunkin tiistainkisan kolme parasta palkitaan ja lisäksi on yksi arvontapalkinto. Palkintopotti ei voi olla suurempi kuin osallistumismaksujen yhteissumma. Palkinnot on lunastettava golfkauden aikana.

Jos osanottajia on vähemmän kuin 10, palautetaan kilpailumaksu.

Kauden kokonaiskilpailun lopputulokseen hyväksytään molemmissa kisoissa kahdeksan parhaan kisan tulokset. Tasoituksellisessa pistebogeydssä otetaan huomioon yhteenlasketut bogeypisteet ja scratchissa yhteenlasketut lyöntimäärät. Kaikkiin kilpailuihin ei siis tarvitse osallistua.

Tulokset syöttää Nexgolfiin caddiemaster. Kilpailu vaikuttaa tasoitukseen. Kokonaiskilpailun kolme parasta palkitaan. Scratch sarjassa kokonaiskilpailun paras palkitaan (kolme parasta jos palkintopotti sallii).