Petri Jyräs, Seija Poméll ja Tuure Lahti vuoden pelaajat

10.10.2018

Mikkelin Golfin 51. pelikausi huipentui parhaiden palkitsemiseen kauden päättäjäisissä klubilla 26. lokakuuta. Vuoden miespelaajana palkittiin Petri Jyräs, joka voitti reikäpelimestaruuden sekä avoimen SM 50 kisan hopeaa. Vuoden naispelaaja on naisten uusi mestari Seija Poméll. Vuoden juniori on Tuure Lahti. Kehittyneimmän pelaajan palkinnon vei huimasti tasoitustaan pudottanut Juuso Pulkkinen. Kapteenin maljan sai useita vuosia reikien vaihtoa hoitanut Jari Hokkanen. Ladykapteenin maljalla muistettiin naistoimikunnassa ja hallituksessa toiminutta Kirsi Räihää.  Viisitoista osakilpailua käsittäneen Osuuskauppa Suur-Savo Cupin voitti Roope Hokkanen ennen Tuure Lahtea ja Tapani Särkkää. Roope Hokkanen voitti miesten mestaruuden toisen kerran peräkkäin.

Uusi SAX BAND yhtye debytoi MG:n kauden päättäjäisissä seuran klubilla 26. lokakuuta. Musiikinopettaja Kalervo Saastamoisen (oik.) johtamassa bändissä soittavat Ulla Holma, alttosaksofoni, Saila Ukkonen, alttosaksofoni, Panu Teräsranta, klarinetti ja Markku Soivanen, baritonisaksofoni. Sax Band soitti Nils-Eric Fougstedtin ikivihreän Romanssin, Bluesin isän W.C. Handyn The Memphis Bluesin ja englantilaisen Karen Streetin skottinummien tunnelmaa hehkuvan Welcome Dancen. Lisäksi yhtye säesti Kalervo Saastamoisen siskon Marja-Riitta Vehviläisen sanoittaman Golfkesää muistellessa yhteislaulun, joka kajautettiin Meksikon pikajunan tehtiin. Mikkelin Musiikkiopistosta eläkkeelle jäänyt Kalervo Saastamoinen työskentelee nyt Mikkelin Kansalaisopiston palveluksessa.

Mikkelin Golfin päättäjäisissä nautittiin illalliseksi Serviinin valmistamia herkkuja. Ohjelmassa oli myös Aarre Kunnaksen kirjoittama pienoisnäytelmä Anders Slice ja bunkkerin kirous, jossa esiintyivät Tapio Ranta ja Aarre Kunnas. Lisäksi oli Golfvisa ja puttikilpailu. Palkintoja kisoihin olivat antaneet:

SAVON GOLFTIIMI AREENA, SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA, KELLOLIIKE MATISKAINEN, KELLOLIIKE PYLVÄNÄINEN, MIKKELIN VALOKUVAUSLIIKE, TEROPRINT JA SERVIINI