Pelikierrokset kasvoivat kaudella 2018

31.10.2018

Kuuma kesä siivitti pelattujen kierrosten määrän viidentoista prosentin kasvuun Lentokentänpuiston kentällä Mikkelissä lokakuussa päättyneellä pelikaudella. Pelikierroksia kertyi kaikkiaan 14 700. –Junioritoiminta on nousussa. Senioritoiminta on vahvaa ja sen kirkkaimpana helmenä oli Petri Jyräksen avoimen M 50 -sarjan SM-hopeamitali. Klubikisoissa oli hieman osanottajakatoa ja niitä lähdetään nyt kehittämään. Seuran talous on hieman viime vuotta parempi. Mikkelin Golfin jäsenmäärä on 551 ja se pysyi lähes samana kuin viime vuonna. Laskua oli runsaat kymmenen pelaajaa, Mikkelin Golfin puheenjohtaja Jukka Härkönen kertoo.
Seura palkkasi pelikaudelle 2018 määräaikaisen toiminnanjohtajan. –Toiminnanjohtajakokeilu koki takaiskun työntekijän sairastumisen myötä. Positiivinen alkukausi osoitti kuitenkin sen, että Mikkelin Golf tarvitsee toiminnanjohtajuutta.
MG uudistuu. -Seuran strategiatyö on käynnistynyt. Seuran jäsenille tehdyssä kyselyssä selvisi, että golfaajat odottavat parannusta muun muassa harjoitusalueeseen ja bunkkerien kuntoon, Jukka Härkönen sanoo.

Mikkelin Golfin junioritoiminta on nousussa ja senioritoiminta vahvaa, kiittää puheenjohtaja Jukka Härkönen.