Uusi kahviovastaava Kaisa Neuvonen: ”Pyritään tekemään tästä kiva klubi kaikille”

26.04.2019

Kauppatieteiden maisteri Kaisa Neuvonen, 25, on aloittanut työt Mikkelin Golfin klubilla kahviovastaavana alkaneella pelikaudella. Kuka on Kaisa Neuvonen ja millä mielellä hän aloittaa työnsä?

 

Kaisa Neuvonen harrastaa käsitöitä, leipomista, liikuntaa, koiran kanssa ulkoilua ja matkustamista. Golfia hän ei ole pelannut.

Mikä on työnkuvasi?
–Minun vastuullani on se, mitä golfklubilla myydään ja mitä siellä tapahtuu. Kilpailut hoidan yhdessä kilpailutoimikunnan kanssa.

Millä mielellä aloitat kahviovastaavana?
-Olen tosi innoissani uudesta työstä MG:ssä. Puitteet vaikuttavat hyvältä ja on kiva päästä suunnittelemaan uutta.

Mikä työssä kiinnosti sinua?
-Tykkään olla ihmisten kanssa ja asiakaspalvelu on lähellä sydäntä. Minulla on paljon kokemusta myynnistä ja kahviosta. Tässä uudessa työssä pääsee myös kehittymään uusien haasteiden kuten esimiesaseman kautta.

Onko kahvion myyntivalikoimaan tulossa uutta?
-Kahvion tuotevalikoimaa olen suunnitellut, mutta en ole vielä lyönyt lukkoon. Se kehittyy kysynnän ja toiveiden mukaan.

Mitä haluat sanoa seuran jäsenille?
-Pyritään tekemään tästä kiva klubi meille kaikille. Palautetta saa antaa. Tervetuloa kaikki moikkaamaan klubille.

Espoosta Mikkeliin tokaluokkalaisena
Kaisa Neuvonen syntyi Espoossa ja muutti Mikkeliin tokaluokkalaisena. Ylioppilaaksi Kaisa kirjoitti Mikkelin lukiosta ja suoritti kauppatieteiden kandidaatin tutkinnon Aalto-yliopiston Mikkelin kampuksessa pääaineenaan kansainvälinen liiketoiminta. Kauppatieteiden maisteriksi hän valmistui Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulusta 2017 pääaineenaan taloustiede. Vaihto-opintojaksolla hän oli Kanadassa Prinssi Edwardin saarella.

Monipuolinen työkokemus
Kaisa Neuvonen on ehtinyt hankkia monipuolisen työkokemuksen. Hän on toiminut apulaisravintolapäällikkönä Mikkelin Raviradalla, myynti- ja markkinointipäällikkönä Noireco Oy:ssä ja tutkimusavustajana Palkansaajien tutkimuslaitoksessa. Lisäksi hän on työskennellyt avustavana kaupallisena neuvojana Tanskan suurlähetystössä ja myyjänä Osuuskauppa Suur-Savossa. –Urani lähti liikkeelle siitä, että möin kahvia ja pullaa kentän laidalla kun veljeni pelasi jalkapalloa. Sitten päädyin St Michel-talkoisiin raviradalle, jonka töissä vierähti kymmenkunta vuotta, Kaisa muistelee.
Aarre Kunnas