Osuuskauppa Suur-Savon Cup uudistuu kaudella 2019

14.05.2019

Suur-Savo Cup kokee ison uudistuksen kesällä 2019.  Kilpailuviikon aikana pelaaja voi pelata kisakierroksen niin monta kertaa kuin parhaaksi näkee.  Pelipäiviä kunakin kisaviikkona ovat tiistai, keskiviikko ja torstai.  Viikon aikana kaikista pelatuista kierroksista kunakin viikkona pelaajan tulos määräytyy parhaan kierroksen perusteella.  Pelasipa hän yhden tai vaikka kymmenen kierrosta.

Jokainen pelikierros pitää maksaa etukäteen.  Eli jos pelaa esimerkiksi kolmena päivänä yhden kierroksen tulee kisamaksu maksaa kolme kertaa.

Touko- ja elokuussa pelataan yhdeksän reiän kisoja, ja kesä- ja heinäkuussa 18 reiän kisoja.  Näin myös työssä käyvät ehtivät alku- ja loppukesästä pelaamaan kisakierroksia. Yhdeksän reiän kisamaksu on 5 euroa ja 18 reiän kisamaksu 8 euroa. Yhdeksän reiän kisat pelataan pistebogeynä ja 18 reiän kisat hcp:nä.  Lisäksi molemmissa pelataan yleinen scratch-sarja.

Sarjat ovat yleinen tasoituksellinen, naiset tasoituksellinen, seniorit tasoituksellinen ja yleinen scratch.  Jokaisen viikkokisan osalta kussakin sarjassa palkitaan kaksi parasta.  Pelaajan tulos huomioidaan kaikissa niissä sarjoissa joihin hänen ikänsä ja sukupuolensa oikeuttavat.

Osakilpailujen lisäksi tulokset vaikuttavat koko kesän pelattavaan Suur-Savo Cupin yhteistuloksiin.  Kesän lopuksi kussakin sarjassa huomioidaan cupin lopputuloksiin kahdeksan eniten pisteitä tuottanutta kisaa.  Kokonais-cupissa kunkin sarjan neljä parasta palkitaan.

Tarkempiin ohjeisiin ja palkintoihin pääset tutustumaan täältä.  Uudistuksella pyritään lisäämään viikkokilpailujen pelaajamääriä, saamaan kaikki pelaajat mukaan samaan kisaan ja saamaan kaikki sarjat mukaan yhteisestä palkintopotista.