Juha Marola ja Jarmo Perälä Karelia Golfista voittivat SSS-Tourin avauskisan

22.05.2019

MG:n kauden suurin kilpailu vietiin läpi onnistuneesti. Kaikkiaan 126 golfaajaa kahdessa yhteislähdössä osallistui Saimaa Senior Scramble -sarjan kesän avauskisaan Mikkelissä 23.5. Kenttä ja kahvio saivat paljon kiitoksia pelaajilta. Voiton vei pari Juha Marola ja Jarmo Perälä Karelia Golfista 46 pisteellä. Toisena olivat Jari Tarunmaa ja Henri Suuronen Revontuli Golfista 45 pisteellä ja komaltena Timo Koivula ja Väinö Kauhanen Koski Golfista 44 pisteellä. MG:n Erkki ja Aki Inoranta sijoittuivat neljänneksi 43 pisteellä.

SSS-Tour on ollut menestystarina jo kymmenen vuotta. Mikä on sen salaisuus? -SSS-Tour on matalan kynnyksen pelimuoto. Tämä on rento ja miellyttävä yhdessäolotapahtuma unohtamatta tietenkään kilpailua. Nautitaan eri seurojen ihmisten tapaamisesta, tourin puheenjohtaja Eero Attila selvittää.

-Peli meni kohtalaisesti, kertoo Keijo Voutilainen Karelia Golfista. -Kenttä ja greenit ovat hyvässä kunnossa. Keijo Voutilainen on pelannut 28 vuotta golfia ja tasoitus on 12,4.

Matti Virolainen (vas.)ja Heikki Immonen KeriGolfista sekä Kari Stenberg ja Esko Wirpi Holiday Club Golfista odottavat avausta ykköstiillä.

SSS-tour on rento ja miellyttävä tapahtuma, sanoo Tourin puheenjohtaja Eero Attila Kartano Golfista.

-Kenttä on hyvässä kunnossa, kehuu Keijo Voutilainen Karelia Golfista.