Golf-Porrassalmi vei Ryder cupin

19.06.2019

Neljättätoista kertaa pelattu seuraottelu MG-GP päättyi tänä vuonna GP:n voittoon. Tasaisen hyvin pelanneet annilalaiset käänsivät ottelun voitokseen kotikentällään yksilöpeleissä. Ensimmäisen päivän paripelien jälkeen MG johti 7,5-6,5. Yksilöpeleissä GP marssi selvään voittoon tuloksella 18-10.

MG oli liikkeellä varsin nuorisopitoisella joukkueella. Juniori-ikäisiä pelaajia joukkueessa olivat Tuure Lahti, Aake Kuoppala, Arttu Tuomainen ja Eetu Markkanen. Heidän panoksensa ja etenkin lyöntivoimansa oli ilahduttavaa. Nuoret tuntuivat myös nauttineen tämän kaltaisesta joukkuereikäpelistä.

Ottelut käytiin hyväkuntoisilla Mikkelin kentillä mistä iso kiitos kentän hoidolle. Kiitokset erityisesti Lentokentänpuiston cädäreille hienosta tarjoilusta ja iloisesta palveluilmeestä.

MG:n joukkueessa pelasivat tänä vuonna Seija Pomell, Raija Kari, Arttu Tuomainen Eetu Markkanen, Teppo Yli-Karro, Petri Anttonen, Tuure Lahti, Roope Hokkanen, Aake Kuoppala, Tapani Särkkä, Timo-Pekka Viitikko, Juha Kotiranta, Stefan Lindström ja Mauno Saksio.

Mauno Saksio