Pasi Piispalle SM-hopea

10.07.2019

Mikkelin Golfin Pasi Piispan upea golfura jatkuu. Hän otti viikonloppuna hopeamitalin 50-vuotiaiden miesten lyöntipelin SM-kisassa Golf Talman kentällä Sipoossa. Piispan tulos oli 54 reiän kilpailussa 215 ja samaan tulokseen päätyi myös Tapiola Golfin Mika Piltz. Mestaruus ratkesi uusintareiällä Piltzin hyväksi. Kolmanneksi jäi lyönnin erolla kärkeen Jukka Lehtonen KVG:stä.
Pasi Piispa on voittanut kaikkiaan kymmenen SM-mitalia. Ensimmäinen oli nuorten hopea vuodelta 1986. Pasi on kuulua golfsukua, sillä hänen äitinsä Saimi Piispa on voittanut 19 seniorien SM-mitalia. Talman kenttä on ollut Piispojen onnenkenttä, sillä Saimi Piispa voitti SM-kullan siellä 1993.

MG:n golfklubilla on kakkutarjoilu Pasin SM-hopean kunniaksi perjantaina 12.7. klo 15 alkaen.

Pasi Piispa iskee edelleen mitaleita pitkällä golfurallaan.