Pelaaja Ensin jäsenkysely 30.7. – Palautteesi muokkaa tulevaisuuttamme

29.07.2019

Pelaaja Ensin jäsenkysely tehdään 30. heinäkuuta. Tarkoituksena on tehdä palautteen perusteella jatkuvasti parannuksia toimintaan. Asiakaskokemusta mitataan Pelaaja Ensin palvelulla. Palautetta kerätään jäseniltä kolme kertaa kauden aikana. Seuraavat kyselykutsut lähtevät 30.7. Jokainen jäsen saa yhden kyselykutsun jäsenkyselyyn kauden aikana.

Olet meille tärkeä ja haluamme tietää, millainen kokemus sinulla on asiakkuudestasi niiltä osin kuin olet viimeisen vuoden aikana ollut kanssamme. Keräämme kyselyssä palautetta monipuolisesti, jotta tietäisimme mahdollisimman tarkasti, miten voisimme tehdä sinun päivästäsi kentällä ja osana yhteisöämme paremman.

Jos saat kyselykutsun, toivomme lämpimästi, että jaat mielipiteesi kanssamme. MIkäli arpa ei osunut tällä kertaa kohdalle, ei hätää. Palaamme asiaan vielä syyskuun lopussa. Ja muista, että henkilökuntamme ottaa palaiutetta vastaan joka päivä. Kiitos etikäteen vastauksistasi!

Kyselyn teknsisestä toteutuksesta vastaa Golfliiton kumppani, tanskalainen PLayers 1st. Vastaukset käsitellään anonyymeinä eikä jäsentietojasi käytetä muuhun kuin kyselyn toteuttamiseen ja toiminnan kehittämiseen eikä niitä luovuteta muille osapuolille