Puheenjohtaja Mika Lahti linjaa MG:n nykyhetkeä ja tulevaisuutta kauden päättäjäisissä – Raimo Laitinen tarinoi MG:n isästä Reino Laitisesta

29.11.2019

Mikkelin Golfin kauden 2019 päättäjäiset pidetään omalla hienolla klubilla lauantaina 7. joulukuuta klo 18 alkaen, Lentokentänkatu 2. Juhlasta on tulossa mukava ja kodikas. Paikalle tulee kaksikymmentä henkeä. Ilta aloitetaan herkullisella illallisella.
Puheenjohtaja Mika Lahti arvioi pelikautta 2019 ja tähyää vuoteen 2020. Illan mielenkiintoisin vieras, optikko Raimo Laitinen kertoo golftarinoita MG:n ”isästä” Reino Laitisesta. Johtaja Reino Laitinen oli kielinero ja MG:n perustamisidean isä johtaja Yrjö Valkosen kanssa.
Käden taitoja voi testata tiukassa puttikisassa. Golf ja muuta tietämystä mitataan Quiz 52 -visassa, jossa on luvassa myös arvontapalkintoja. Palkintoja kisoihin ovat lahjoittaneet SAVON GOLFTIIMI, SUOMALAINEN KIRJAKAUPPA, RAVINTOLA VINO JA MIKKELIN VALOKUVAUSLIIKE. Ilta huipentuu mestaruusmitalien sekä SUUR-SAVO CUPIN palkintojen jakamiseen ja kauden parhaiden palkitsemiseen.
TERVETULOA MUKAAN!


Puheenjohtaja Mika Lahti arvioi päättäjäisissä mennyttä pelikautta ja valottaa tulevaisuutta.


MG:n hieno klubi on kauden päättäjäisten näyttämönä. Talo täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta.

Lisätietoa juhlasta Aarre Kunnakselta p 040 1890 711 tai aarre.kunnas@outlook.com