Pasi Piispa, Seija Poméll ja Tuure Lahti vuoden pelaajat

8.12.2019

Mikkelin Golfin vuoden parhaat pelaajat saivat pokaalinsa kauden päättäjäisissä 7. joulukuuta. Vuoden miespelaajana palkittiin miesten lyöntipelin M50-sarjan SM-hopean voittanut Pasi Piispa. Vuoden naispelaaja on kolmannen seuran mestaruutensa ottanut Seija Poméll. Vuoden juniorin palkinnon nappasi Tuure Lahti. Kapteenin maljan sai ex-puheenjohtaja Jukka Härkönen ja ladykapteenin maljan ex-ladykapteeni Raija Kari. -Oli pitkästä aikaa kiva pelata isommissa ympyröissä serioritourilla. Nyt on treenaaminen jo kovassa vauhdissa tulevaa kautta varten. Ei ole meidän kenttämme ollut noin hienossa kunnossa minun aikanani ikinä, Pasi Piispa kiittää.
Juniorien ykkösellä on uusi elämänvaihe edessä. -Olen menossa talvella armeijaan, joten golf jää ensi vuonna hieman vähemmälle, kertoi Tuure Lahti.
Puheenjohtaja Mika Laht avasi juhlaillan. -Jäseniltä tulleessa palautteessa kiitettiin kentän hyvää kuntoa ja erityisesti greenien hoitoa. Kiitokset kenttämestari Mikko Saalaastille työntekijöineen. Positiivista palautetta tuli myös keittiövastaava Kaisa Neuvoselle ja caddiemastereille klubin toiminnasta. Kiitokset sai myös seuran tiedottajan tehtävät jättävä Aarre Kunnas.

Päättäjäisissä jaettiin myös seuran mestaruusmitalit. Miesten puolella kultaa sai Roope Hokkanen, hopeaa Tuure Lahti ja pronssia Jukka Härkönen. Naisissa kullan vei Seija Poméll, hopean Nina Jussi-Pekka ja pronssin Virpi Lahti. Seniorien paras oli Jukka Korhonen, kakkonen Aki Inoranta ja kolmas Kimmo Liukkonen. Juniorien kärki oli Juuso Pulkkinen, Onni-Matti Hovila ja Paavo Markkanen. Miesten B-sarjan mitalistit olivat Marko Tukiainen, Väinö Korhonen ja Mika Paajanen. Juniorien PB-sarjan paras oli Ronja Immonen.

Lisäksi palkittiin Osuuskauppa Suur-Savo Cup-sarjan parhaat.

YLEINEN SARJA
1Pomell Seija 39
2Särkkä Tapani 32
3Jussi-Pekka Esa 31
4Juhola Hannu 29

NAISET
1Pomell Seija 74
2Jussi-Pekka Nina 66
3Kari Raija 63
4Pöyry Pirjo 48

SENIORIT
1Särkkä Tapani 44
1Pomell Seija 44
3Jussi-Pekka Esa 40
4Lindström Stefan 35

SCRATCH
1Jussi-Pekka Esa 70
2Hokkanen Roope 54
3Särkkä Tapani 54
4Härkönen Jukka 37


Vuoden miespelaaja Pasi Piispa ylisti kentän kuntoa ja kiitti klubin toimintaa.


Seija Poméll on vuoden naispelaaja.

Vuoden juniori Tuure Lahti lähtee kohta varusmiespalvelukseen.