WHS voimaan tänään 19.2.2020

19.02.2020

Tänään on otettu voimaan uusi maailmanlaajuinen tasoitusjärjestelmä WHS.

Uuteen tasoitusjärjestelmään siirtyminen ei vaadi pelaajilta mitään toimenpiteitä. Siirtymä tapahtuu automaattisesti ja päivittynyt tasoitus on voimassa heti 19.2.2020.

Uuden tasoituksen näet välittömästi päivittämällä eBirdie-sovelluksen. Ajantasaisen tasoituksesi näet myös Golf GameBook-sovelluksesta ja GolfBoxista. Huomioithan, että NexGolfissa näkyy toistaiseksi vanha tasoituksesi.

WHS on kaikille golfareille uusi asia. Voit tutustua uuteen järjestelmään esimerkiksi seuraavista tietolähteistä:

Voit myös aina olla yhteydessä seuraan, mikäli sinulla on kysyttävää. Voimme esimerkiksi tarkistaa päivittyneen tasoituksesti verkkotietopalvelusta, mikäli sinulla ei ole käytössäsi eBirdie- tai Golf GameBook-sovelluksia. Kysymykset kannattaa laittaa kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen caddiemaster@mikkelingolf.fi

 

Uudesta tasoitusjärjestelmästä pidetään myöhemmin keväällä infotilaisuus Golf-Porrassalmen kanssa. Uuden tasoitusjärjestelmän lisäksi tilaisuudessa kerrataan vuosi sitten keväällä voimaan tulleet säännöt. Tilaisuus järjestetään maanantaina 6.4.2020 klo 17-19 Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun A-rakenuksen salissa A117. Merkitse ajankohta jo kalenteriisi!

 

HUOM! Nyt on myös loistava tilaisuus tarkistaa, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Mikäli et ole saanut sähköpostiisi mitään tietoa uudesta WHS-järjestelmästä, on seuran tiedossa oleva sähköpostiosoite todennäköisesti väärä. Olethan tässäkin tapauksessa yhteydessä meihin sähköpostitse caddiemaster@mikkelingolf.fi niin saadaan myös yhteystietosi ajan tasalle.