Onhan sinulla jo käytössäsi sähköinen laskutus?

21.02.2020

Seura tekee jo valmistelevia toimenpiteitä, tulevaa golfkesää varten. Haluamme varmistaa, että mahdollisimman monella jäsenellämme on sähköinen laskutus käytössä ennen kuin jäsen- ja kenttämaksulaskut lähetetään. Sähköiseen laskutukseen siirtyminen ei ole pakollista ja saat halutessasi jatkossakin laskut paperisena ilman lisäkuluja.

Jos valitset sähköisen laskutuksen, löydät jatkossa sinulle saapuneet laskut kirjautumalla NexGolfiin. Saat myös vahvistamaasi sähköpostiosoitteeseen ilmoituksen saapuneesta laskusta.

Sähköisen laskun valitseminen on ympäristöteko, joka samalla auttaa seuraa karsimaan kustannuksia, joita paperilaskujen lähettämisestä kertyy.

Alta löydät ohjeet, kuinka pääset muuttamaan Mikkelin Golfin sinulle lähettämät laskut sähköisiksi.

  1. Kirjaudu NexGolfiin omilla käyttäjätunnuksillasi osoitteessa https://mg.nexgolf.fi. Mikäli et jostain syystä pääse kirjautumaan sisään, ole yhteydessä seuraan esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@mikkelingolf.fi.
  2. Klikkaa oikeasta yläkulmasta ”Oma NexGolf”
  3. Valitse vasemmasta laidasta ”Omat asetukset”
  4. Rullaa sivun alaosaan kohtaan ”Nexgolf asetukset”
  5. Klikkaa aktiiviseksi ylin kohta ”Haluatko vastaanottaa laskut sähköisesti? ”
  6. Tarkista, että sivun alaosassa oleva laskutussähköpostiosoite on sellainen, että se on sinulla edelleen käytössä ja luet sitä säännöllisesti.
  7. Vahvista sähköisten laskujen vastaanottaminen valitsemalla sivun alaosasta ”Tallenna asetukset”. Tämän jälkeen sivulle ilmestyy hetkellisesti ponnahdusikkuna, jossa lukee ”Tiedot tallennettu”.
  8. Kirjaudu ulos NexGolfista sivun oikeassa yläkulmassa olevan, avointa lukkoa esittävän symbolin kautta.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää sähköpostitse (kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi)  meille tiedon, että haluat jatkossa saada laskut sähköisesti ja muutamme laskutusasetukset puolestasi.

Toivottavasti mahdollisimman moni käy ottamassa sähköisen laskutuksen käyttöönsä vielä helmikuun aikana!