Tarkkaile postiasi: jäsenmaksut laskutukseen maanantaina 9.3.2020

8.03.2020

UUTTA! MG:llä on siirrytty uuteen käytäntöön, jossa jäsen- ja kenttämaksut laskutetaan erillisillä laskuilla. Tällä pyritään vastaamaan jäsenistön toiveeseen, että golfharrastuksesta aiheutuvia kuluja saataisiin jaettua useammalle kuukaudelle.

Maanantaina 9.3.2020 jäsenmaksulaskut tulevat näkyviin kaikkien MG:n jäsenten omille sivuille NexGolfiin.

  • Ne jäsenet, jotka ovat valinneet käyttöönsä sähköisen laskun, saavat laskun huomenna myös sähköpostiinsa.
  • Ne jäsenet, joilla sähköinen laskutus ei ole vielä käytössä, joutuvat odottelemaan paperilaskun saapumista muutaman päivän. Paperilaskut lähtevät postiin 2. luokan kirjeenä, ja niiden odotettavissa oleva toimitusaika on n. 3-4 päivää.

Mikäli haluat jatkossa saada laskusi sähköisenä, käythän tekemässä muutoksen laskutustietoihisi NexGolfissa. Ohjeet löytyvät seuran verkkosivuilta. Voit myös olla seuraan yhteydessä ja pyytää meitä tekemään muutoksen puolestasi (jukka.harkonen@mikkelingolf.fi tai kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi).

HUOM! Laskuissa on 14 vuorokautta maksuaikaa. Jatkossa olemme entistä tarkempia maksuaikojen noudattamisesta. Seuralla on oikeus periä maksumuistutuksesta muistutuskulu, mikäli laskua ei ole maksettu ja sen erääntymisestä on kulunut vähintään 14 vuorokautta. Maksathan siis laskusi ajallaan, jotta vältyt lisäkustannuksilta.

Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenmaksulaskutuksesta, ole yhteydessä Jukka Härköseen (jukka.harkonen@mikkelingolf.fi) tai Kaisa Neuvoseen (kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi).

KEVÄTKOKOUS 2020 Mikkelin Golf Ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 5.3.2020 ja paikalla oli 19 seuran jäsentä. Kokous eteni kokouskutsussa lähetetyn esityslistan mukaisesti. Kokouksessa esitettiin vuoden 2019 tilintarkastajan lausunto, tilinpäätös ja vuosikertomus. Tilinpäätös vahvistettiin ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Lisäksi vahvistettiin kaudelle 2020 toimintasuunnitelma ja budjetti.

Jäsenmaksulaskutus perustuu jäsenistön kevätkokouksessa vahvistamaan päätökseen, jonka mukaisesti MG:n jäsenmaksu pidetään ennallaan. Kokouksessa käsiteltyjä asiakirjoja voi pyytää toimitettavaksi itselleen Kaisa Neuvoselta (kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi).