Kenttä aukeaa 20.4.2020

20.04.2020

Mikkelin Golf pääsi tänään julkaisemaan uutisen, jota moni paikallinen golfari on jo odotellut: kenttä aukeaa maanantaina 20.4.2020 klo 14. Lähtöaikojen varaus NexGolfissa.

Huomioittehan koronaviruksesta aiheutuneet poikkeustoimet kentällä ja omassa toiminnassanne. Pääset kertaamaan Golfliiton ohjeistusta ja usein kysyttyjä kysymyksiä täältä. Kurkista myös ohjeet tasoituskierroksen pelaamiseen poikkeusaikana.

Suosittelemme pelaamista korkeintaan kahden hengen peliryhmissä. Ryhmä voi olla isompi jos se koostuu perheenjäsenistä tai vakiintuneista pelikavereista, jotka ovat jo muutenkin tekemisissä keskenään myös korona-aikana.

Jos haluat, että lähtö suljetaan sinulle niin varaathan ajan hyvissä ajoin ja pyydät lähdön sulkemista sähköpostitse.

Toimitaan vastuullisesti ja muistetaan noudattaa pelatessa viranomaismääräyksiä ja muita ohjeita. Hyviä lyöntejä!