Lisää muutoksia korona-ajan pelaamiseen

21.04.2020

Joudumme tekemään pieniä muutoksia korona-ajan pelaamiseen jatkuvasti. Kaikkia muutoksia ei ole osattu ennakoida uudessa ja poikkeuksellisessa tilanteessa, minkä takia tietoa tulee vähitellen ja tilanteet saattavat muuttua nopeastikin.

(1) Jäsenien itse tekemien peräkkäisten varausten välistä aikaa on lyhennetty ja se on nyt 1h 40min. Kun pelataan pääsääntöisesti kahden hengen ryhmissä, peli on etenee totuttua nopeammin. Lisäksi nyt puuttuu mahdollisuus nauttia virvokkeista klubilla kierrosten välissä, eikä ole muutenkaan tarkoituksenmukaista antaa pelaajien turhaan odottaa oman kierroksensa alkamista kentällä.

(2) MG:n omien jäsenien mahdollisuus tehdä varauksia muiden seurojen jäsenille on poistettu. Vieraspelaajien tulee tehdä varaukset joko teetime.fi-palvelun kautta tai sähköpostitse caddiemaster@mikkelingolf.fi. Tällä pyritään varmistamaan, että saamme kaikki kierrokset veloitettua. Ymmärrämme, että tästä aiheutuu vieraspelaajille hieman lisää vaivaa ja pahoittelemme tilannettaSuosittelemme vieraspelaajia ostamaan kymmenen kerran lippupaketteja, mikäli kierroksia kertyy MG:llä usempia kesän aikana. Näin kierrosten maksut hoituvat näppärästi yhdellä kertaa. Lisätietoja voi kysellä Kaisalta sähköpostitse (kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi).

(3) Klubin kärryt saadaan piakkoin pelaajille lainattavaksi. Ohjeet kärryjen lainaamiseen löytyy kärryjen säilytyspaikalta.

(4) WC:n käytölle kartoitetaan parhaillaan eri vaihtoehtoja ja ratkaisu pyritään tekemään pikimmiten.

Seuraathan aktiivisesti tiedotusta täällä verkkosivuilla ja seuran sosiaalisen median kanavissa. Pysytään kärsivällisinä ja noudatetaan ohjeita niin voidaan parhaiten nauttia golfista.