MG:n nuoret vahvasti edustettuina Future Tour X1:llä

4.06.2020

MG:n juniorit olivat isolla joukulla edustettuina tämän kauden ensimmäisessä Future Tour X1:n osakilpailussa tiistaina 2.6.2020. Kisa pelattiin loistavissa olosuhteissa naapuriseuran kotikentällä Annilassa.

Tiistaina nähtiin kentällä paljon nuorta golfintoa. Nuorten otteet niin kentällä kuin kentän ulkopuolella olivat esimerkillisiä. Hyvät sijoitukset osoittavat, että Mikkelissä tehty nuorisogolftyö on tavoittelllista ja tuloksellista. Tulevaisuus näyttää valoisalta molemmissa mikkeliläisseuroissa.

MG:n junioreista parhaan sijoituksen pokkasi Poikien Red -sarjassa Huuko Piispa kolmannella sijallaan, tulos 81 lyöntiä. MG:tä olivat edustamassa myös Ronja Immonen, Lenna Kutvonen, Oskar Pantzar, Eetu Markkanen, Lassi Härkönen, Onni-Matti Hovila ja Juuso Pulkkinen.