Iso joukko mikkeliläisiä viikonlopun valtakunnallisissa kilpailuissa

8.06.2020

Viikonloppuna pelattiin Nordcenter Golfissa kauden 1. Finnish Senior Tourin osakilpailu. Mikkelin Golfilla oli poikkeuksellisen kattava edustus, peräti viisi pelaajaa mukana. Haastavalla Fream-kentällä ja haastavissa olosuhteissa pelatussa kaksipäiväisessä kisassa parhaiten sijoittui Pasi Piispa (13.). Muut mikkeliläiset 123 pelaajan joukossa olivat Petri Jyräs, Aki Inoranta, Seppo Hujanen sekä Ossi Smolander. Kisan voitti aikanaan myös Eurooppa Tourilla pelannut Mika Piltz.

Hill Sidessä pelatussa kovatasoisessa Finnish Tourin naisten kisassa Leena Makkonen sijoittui 16, jääden ulos viimeiseltä kierrokselta yhden lyönnin erolla. Toiseen päivään hän sai lyönnit kohdalleen tehden kaksi birkkua ja eaglen 411-metrisellä kentän 15. väylällä.

Seniorit aloittavat tulevana viikon loppuna 60-vuotiaiden tourin Hyvinkäällä ja sinnekin on lähdössä neljä mg-läistä. Todella hienoa, että MG:llä on juuri nyt vahva edustus niin junioreissa, naisissa kuin senioreissakin.

Teksti: Mauno Saksio