Huksi tyylitteli voittoon viikonlopun Caferia Openissa

15.06.2020

Huuko Piispa tyylitteli voiton lauantaisessa Caferia Openissa kokeneempien nenän edestä. Nuori tyyliniekka takoi taululle tuloksen 70 ja pokkasi tasoituksellisen sarjan voiton. Bruttotulos oli 85. Scratch-sarjan voitto meni Leena Makkoselle tuloksella 71. Kisa pelattiin loistavakuntoisella kentällä lämpimässä säässä.

Leena Makkonen pelasi viikolla Finnish tourin 2. osakilpailun ns. yleisessä sarjassa (naisammattilaiset pelasivat yhdessä miesten kanssa). Kohtalona oli karsiutuminen kahdella lyönnillä kahden kierroksen jälkeen. Lyönti on kuitenkin kunnossa joten pienet virheet jatkossa pois, niin tulosta on tiedossa.

Senioritourilla aloittivat 60-sarjalaiset Hyvinkäällä. MG:n miesseniorit olivat jälleen hyvin edustettuina. Viidestä Seppo Hujanen oli paras mikkeliläinen ollen 17. Pentti Partanen, Jukka Korhonen, Tapani Särkkä ja Teppo Yli-Karro olivat sijoittuivat tiukimman kärjen taakse 120 pelaajan joukossa.

Maanantaina ja tiistaina nuorisogolfarit pelaavat toisen osakilpailunsa Future-tourilla Tahkon New Coursella. Mikkelistä on mukana iso ja innokas joukko tyttöjä ja poikia ja varmaankin jännityksestä kireinä olevia vanhempia ja huoltajia. Tsemppiä nuorille pallon lyöjille.

Teksti: Mauno Saksio