MG:n junioreille menestystä Tahkolla

17.06.2020

Future Tourin osakilpailut pelattiin kaakon ja idän osalta Tahkolla maanantaina ja tiistaina 15.-16.6.2020. Maanantaina Juuso Pulkkinen pelasi voittajaksi poikien challenge-sarjassa upealla tuloksella 75. Huuko Piispa oli nuorempien poikien sarjassa toinen tuloksella 81. Ronja Immosen kolmas ja Oskar Pantzarin neljäs tila täydensivät hyvää mikkeliläispäivää.

Tiistaina challenge-sarjassa Juuso jatkoi hienoja esityksiä ollen nyt toinen ja heti kolmantena Onni-Matti Hovila sekä viidentenä Eetu Markkanen. Myös Ronja Immonen ja Oskar Pantzar pitivät tasonsa, Ronja neljäs ja Oskar kuudes. Nuoremmissa pojissa MG:n Huuko Piispa (5.), Jere Immonen (10.) ja Lassi Härkönen (12.) osoittivat olevansa kovassa iskussa. Kerrassaan hienoa työtä nuorilta!

Teksti: Mauno Saksio