Koronatapukset kasvussa Essoten alueella – kenttä auki

9.09.2020

Koronatartunnat ovat kasvussa Essoten alueella. Keskiviikkona 9.9.2020 aamulla Essoten alueella on yhteensä 20 uutta koronatartuntaa. Lue ajankohtainen tilannekuva täältä.

Tilanteesta johtuen Mikkelin Golf seuraa tiiviisti alueen kehittyvää Covid-19 tilannetta ja Essoten suosituksia. Kenttä ja klubi ovat normaalisti auki. Hyvä käsi- ja yskimishygienia ovat nyt tavallistakin tärkeämpiä ja esimerkiksi klubille ei ole syytä kokoontua isoissa ryhmissä.

Kaikille muistutuksena, että jos haluat sulkea lähdön ja pelata yksin tai ainoastaan vakiintuneen peliryhmän kanssa niin voit ilmoittaa asiasta caddiemastereille, joko puhelimella tai sähköpostitse. Caddiemasterit voivat pyynnöstä sulkea lähdön jo varausta suoritettaessa.

Jos olet saanut tiedon, että olet osa havaittua altistumisketjua ja karanteenissa, ei golfkentällekään ole suotavaa tulla ennen negatiivista testitulosta.

Tilanteet saattavat muuttua nyt nopeastikin, joten seuraathan aktiivisesti tiedotusta virallisista kanavista, seuran kotisivuilla ja MG:n sosiaalisen median kanavissa. Esimerkiksi Ylen sivuilta kannattaa seurata paikallisuutisia.

Toivomme kaikilta jäseniltä ymmärrystä vallitsevaan ja muuttuvaan tilanteeseen.