Haetaan kesätyöntekijöitä MG:n klubiravintolaan

11.04.2021

Haemme Mikkelin Golfin klubiravintolaan asiakaspalvelutaitoisia työntekijöitä kaudeksi 2021. Haussa on sekä kahvilan vetäjä että caddiemastereita / kahvilatyöntekijöitä.

Tarjoamme sinulle työpaikan golfseuran näkyvimmällä askakaspalvelupaikalla, viihtyisän työympäristön sekä monipuolisen työnkuvan.

Toimenkuvaan kuuluu asiakaspalvelu ja kahvilatuotteiden valmistus, kentän varaustilanteen ylläpito NexGolf-järjestelmässä, kassanhoito sekä kilpailujen ja asiakastilaisuuksien järjestelyt. Työtä tehdään joustavissa vuoroissa, joihin sisältyy myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Työpaikka on sinulle, jolla on erinomaiset asiakaspalvelutaidot, reipasta asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta sekä kykyä toimia moniulotteisessa toimintaympäristössä. Edellytämme hakijalta 18 vuoden ikää anniskelu- ja hygieniapassia sekä aikaisempaa kokemusta kahvilapuolen asiakaspalvelutyöstä. Aikaisempi työskentely caddiemasterina, NexGolf -järjestelmän tuntemus, B-luokan ajokortti, golftausta ja englanninkielen taito katsotaan eduksi.

Työssä noudatetaan golf-alan työehtosopimusta. Työ alkaa toukokuussa erikseen sovittavana ajankohtana ja päättyy sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV viimeistään 20.4.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen jukka.harkonen@mikkelingolf.fi ja kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi. Myös lisätietoja haussa olevista paikoista voi kysellä näistä osoitteista.

Toimet täytetään sopivan / sopivien henkilöiden löydyttyä.