Kenttä auki

27.04.2021

Kenttä aukeaa tänään tiistaina 27.4.2021 klo 12.00 ja lähdöt ovat varattavissa NexGolfissa. Aamuaikoja pidetään edelleen suljettuna kylmien öiden takia. Muistathan noudattaa kenttähenkilökunnan ohjeita ja lähdet pelaamaan vain silloin, kun se on sallittua.

Alle on koottu listausta tärkeistä ajankohtaisista asioista.

Korona-ajan vaikutukset pelaamiseen
Viime vuonna saatiin hienosti vedettyä kausi läpi koronan aiheuttamista poikkeusoloista huolimatta. Tilanne on niin sanotusti edelleen päällä ja vastuullinen käytös kentällä on edelleen kaikkien terveyden kannalta ensiarvoisen tärkeää. Kannattaa käydä palauttamassa mieleen esimerkiksi Golfliiton kokoamia ohjeita korona-aikana pelaamiseen.

Muistathan tulla kentälle ainoastaan jos koet olevasi täysin terve ja oireeton. Vältetään suurten ryhmien kokoontumisia ja pidetään turvavälit muihin peliryhmiin.

Omien lähtöjen vahvistaminen
Muistattehan vahvistaa omat kierroksenne, kun olette lähdössä pelaamaan. Varauksen voi vahvistaa aikaisintaan 2 tuntia ennen omaa tiiaikaa

Klubin WC-tilat käytössä
Klubin sivuovessa on sähkölukko, joten ovesta pääsee kulkemaan pukuhuoneiden wc-tiloihin. Kyseessä on ovi, joka on parkkipaikan ja terassin välissä, klubikärryjen säilytyspaikan vieressä. Sähköisiä avaimia luodaan jäsenistölle parhaillaan. Saat sähköpostin ja tekstiviestin, joilla saat sähköisen avaimesi aktivoitua.

Vieraspelaajien ajanvaraukset
MG:n omien jäsenien mahdollisuus tehdä varauksia muiden seurojen jäsenille on poistettu. Vieraspelaajien tulee tehdä varaukset teetime.fi-palvelun kautta.

Tällä pyritään varmistamaan, että saamme kaikki kierrokset veloitettua. Ymmärrämme, että tästä aiheutuu vieraspelaajille hieman lisää vaivaa ja pahoittelemme tilannetta

Suosittelemme vieraspelaajia ostamaan kymmenen kerran lippupaketteja, mikäli kierroksia kertyy MG:llä usempia kesän aikana. Näin kierrosten maksut hoituvat näppärästi yhdellä kertaa. Lisätietoja voi kysellä Kaisalta sähköpostitse.

Omien lähtöjen välinen minimiaika
Jäsenien itse tekemien peräkkäisten varausten välinen aika on 1h 40min.

Lähtöjen sulkeminen omalle peliryhmälle
Jos et halua muita pelaajia omaan lähtöösi niin pyydä rohkeasti lähdön sulkemista sähköpostilla. Suljemme lähdön pyynnöstänne eikä mitään sen kummempia perusteluja vaadita.

Mukavaa alkavaa golfkautta 2021 toivoo Mikkelin Golfin hallitus ja henkilökunta.