Opetustoiminta pyörähtää käyntiin kesäkuussa

26.05.2022

Kaikille avoin opetustoiminta alkaa kesäkuussa Mikkelin Golfissa. Tarjolla on sekä ryhmä- että yksityisopetusta. Pelaaja, joka haluaa saada yksilöllistä opastusta, mutta haluaa harjoitella ryhmän mukana, on ryhmäopetukset juuri oikea paikka hänelle. Kesäkuussa käynnistyy kaksi treeniryhmää, joissa molemmissa tavoitteena on kehittää pelaajan svingiä eteenpäin. Ryhmän toiveiden mukaan huomioidaan myös lähipeliä. Ryhmillä on suuntaa antavat tasoitusrajat, jotta opetus voidaan kohdistaa mahdollisimman hyvin. Tarkemmat opetusajankohdat näet alta. Ryhmiin tulee ilmoittautua mukaan 5.6. mennessä sähköpostitse leena@leenamakkonen.fi. Molempien ryhmien maksimikoko on 6 pelaajaa.

Ryhmä 1 hcp 36-54
Ke 8.6.
Ke 15.6.
Ke 22.6.
Ke 29.6.
klo 18.30-19.45

Ryhmä 2 hcp alle 36
To 9.6.
To 16.6.
Ke 22.6.
To 31.6.
klo 17.00-18.15

Sisältö:
Svingin kuvaus ja yksilöllinen analysointi
Yksilölliset harjoitteet svingin kehittämistä varten
Harjoittelu painottuu svingin kehittämiseen, mutta ryhmän toiveiden mukaan harjoitellaan myös lähipeliä
Hinta:
100€/pelaaja/ryhmä

Yksityisopetusta voi varata suoraan opettavalta ammattilaiselta. Tällä hetkellä yksityistunteja voi varata puhelimitse tai sähköpostitse opetuksista vastaavalta, Golfammattilaiselta Leena Makkoselta. Leenan tarkemmat yhteystiedot löytyvät myös alta olevasta liitteestä.

Tule rohkeasti mukaan opetustoimintaan ja nauti paremmista lyönneistä kentällä!