Saimaa Senior Scramblen osakilpailu kisattiin MG:llä

7.07.2022

Tänään pelattiin SSS-tourin osakilpailu 58 joukkueen voimin upeissa olosuhteissa Mikkelin Golfilla. Kilpailumuotona oli pistebogey.

Kenttä oli upeassa kunnossa ja sää golfille ihanteellinen, puolipilvinen ja reilu parikymmentä astetta lämmintä. Isäntäseuran lisäksi edustettuna olivat Kartanogolf, Laukaan Peurunkagolf, Imatran Golf, PuulaGolf, Karelia Golf, Golf-Porrassalmi, Rantasalmi Gof, Viipurin Golf, Holiday Club Golf ja Kerigolf.

58 paria starttasi scrambleen väliaikalähdöin

Kilpailu oli tiukka ja kolmen pisteen sisään sijoittui peräti seitsemän paria. Voiton veivät Golf-Porrassalmen Lasse Miettinen ja Jorma Peipponen pistein 45 (22, 23). Toiseksi sijoittuivat Kartanogolfin Veijo Ikäheimonen ja Pentti Korhonen (21+23=44) ja kolmanneksi samalla pistemäärällä Imatran Golfin Esa Eskelinen ja Ritva Eskelinen (22+22=44).

Tulokset näet kokonaisuudessaan täältä.