Viipurin Golf voitti seniorien seuraottelun selvin luvuin

5.09.2023

Juhani Rahikainen paras MG:n pelaaja. Viipurin Golf löi Mikkelin Golfin kaksiosaisessa senioriottelussa 700-616. Ratkaiseva ottelu pelattiin Lappeenrannassa 4. syyskuuta. -Lähdimme kisaan kahdeksan pisteen takamatkalta, kun ensimmäinen ottelu päättyi Lentokentänpuistossa VG:lle 346-338. VG meni menojaan kotikentällään luvuin 354-278. Sää oli Lappeenrannassa aurinkoinen ja kenttä erinomaisessa kunnossa. Griinit olivat huippunopeita ja vaikeita putata. Pelireissu oli mukava seniorien kauden huipennus, kertoi senioritoimikunnan puheenjohtaja Aarre Kunnas.

MG:n paras pelaaja oli Juhani Rahikainen, 32 pistettä. -Huonot lyönnit puuttuivat, totesi Juhani Rahikainen. Pisteitä toivat myös Rainer Bergström, 30, Sisko Putkonen, 29, Heikki Juutilainen, 29, Marita Arpiainen, 28, Antti Peltola, 28, Raikke Jyräs, 28, Jorma Arpiainen, 25, Erkki Inoranta, 25, ja Pirjo Hakkarainen, 24.