Kevätkokouksen kuulumisia ja kausimaksut

11.04.2024

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin 27.3.2024 klubitalolla. Kokouksessa käsiteltiin sekä kautta 2023 että tulevaa kautta 2024. Kauden 2023 tilinpäätöstä ei vahvistettu, eikä hallitukselle tai muille vastuullisille myönnetty vastuuvapautta, koska jäsenistö halusi hallitukselta lisäselvityksen kauden 2023 taloudenpidosta. Tämän toteuttamisesta tiedotetaan lisää myöhemmin.

Tulevan kauden osalta hyväksyttiin hallituksen laatima toimintasuunnitelma ja budjetti, jossa korostettiin seuran taloudellisen tilanteen tasapainotusta. Jäsenistö korosti, että odottaa hallitukselta tarkkaa seurantaa sekä kuria menoista. Jäsenistö myös toivoi säännöllistä tiedottamista seuran taloudellisesta tilanteesta.

Golfkauden avaus lähestyy jo kovaa vauhtia ja kentän valmistelu on käynnissä. On siis aika maksaa kauden 2024 kenttämaksut. Laskut on tehty ja ne on nähtävissä NexGolfin kautta sekä laskut tulevat myös sähköpostiin. Laskujen lähetyksen aikana on ilmennyt virheitä laskutusjärjestelmissä, minkä vuoksi Maventassa voi näkyä virheellinen loppusumma. Oikea loppusumma näkyy Nexgolfissa sekä laskutussähköpostin liitetiedostossa.

Jos et saanut laskua tai sinulla on laskutuksesta muuta kysyttävää, voit olla yhteydessä sihteeri Kaisa Neuvoseen kaisa.neuvonen@mikkelingolf.fi. Mikäli haluat maksaa liikuntaedulla, ota yhteyttä caddiemaster Aki Inorantaan aki.inoranta@mikkelingolf.fi.