Aki Inoranta ja Petri Jyräs toiseksi SSS-tourin kisassa 16.5.

28.05.2024

Mikkelin Golfin Aki Inoranta ja Petri Jyräs ottivat 47 pisteellä kakkossijan torstaina 16.5.  pidetyssä Saimaa Senior Scramble -tourin avauskisassa Lentokentänpuistossa. Voiton  veivät imatralaiset Timo Holopainen ja Timo Keronen 49 pisteellä. Kolmanneksi ylsivät KeriGolfin Esa Juuti ja Aira Tikka, 45. Scratch-palkinnon voittivat Jukka Heikkinen ja Jari Maaranen Kartano Golfista Joroisilta. Haastaja scratchin ottivat GP:n Lasse Miettinen ja Jorma Peipponen.
Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa, johon osallistui 62 joukkuetta eli 124 pelaajaa yhdestätoista seurasta. Kisa täytti kentän koko päivän. Pelaajat kehuivat kentän kuntoa. Kisa toteutettiin sujuvasti kahtena väliaikalähtönä alkaen kello 8 sekä 13. Startterit Aarre Kunnas ja Kalevi Maisonen senioritoimikunnasta lähettivät pelaajat matkaan. Kisassa uutuutena oli se, että kummaltakin pelaajalta vaadittiin vähintään kuusi avausta.
Kalevi Maisonen kertomassa peliohjeet ykköstiillä GP:n Jorma Koljoselle, Jari Oinoselle sekä Viipurin Golfin Teuvo Käyhdylle ja Jukka Rännäselle.