Tuuren blogi: Ensimmäiset askeleet ammattilaisena

29.05.2024

Golfkausi on vihdoin saatu käyntiin, mahtavaa edustaa ammattilaisena edelleen Mikkelin golfia. Kirjoittelen pieniä päivityksiä läpi kauden MG:n sivuille,  jos herää kysymyksiä tai ajatuksia niin laittakaa kommentteja tulemaan, vastaan seuraavissa kirjoituksissa mielellään myös niihin.

Ensimmäinen ammattilaiskauteni on lähtenyt liikkeelle täynnä uusia kokemuksia ja haasteita. Aloitin kauden kolmella Nordic Leaguen kevätsarjan kilpailulla Puolassa. Vaikka peli ei vielä ollut täysin valmista, sain arvokasta palautetta, jonka avulla voin kehittää itseäni ennen Suomen kilpailuja.

Ensimmäinen Suomen kilpailu pelattiin viime viikonloppuna Hirsalassa. Tämä kilpailu antoi paljon toivoa ja osoitti, että oikealla tiellä ollaan. Vaikka rautapeli ei ollut parhaimmillaan ja löin vain 26 greeniä 54 reiässä, onnistuin tekemään näistä 26 osumasta 13 birdietä. Tämä on tilastollisesti erittäin kova suoritus ja kertoo siitä, että puttipeli ja lähipeli ovat hyvällä mallilla.

Fiiliksiä ja Odotuksia

Kauden alku on ollut opettavainen ja antanut paljon ajateltavaa. Vaikka tulokset eivät ole vielä olleet toivotunlaisia, olen saanut arvokasta kokemusta ja oppia, jonka avulla voin parantaa peliäni.

Yksi merkittävä oppi Puolan kilpailuista oli se, että rautapeliin on kiinnitettävä erityistä huomiota. Kun taso kovenee marginaalit pienenee, mikä tarkoittaa että omassa tekemisessä on keskityttävä pieniin, mutta tärkeisiin asioihin. Alkuasento, suuntaus, grippi ja niin edelleen.

Tulevat Kilpailut

Kesän aikana osallistun Suomessa Finnish Tourin kilpailuihin, sekä muutamiin Nordic Leaguen osakilpailuihin. Kilpailut vievät minut mahdollisesti myös Tanskaan ja Norjaan, mikäli pelit sujuvat suunnitelmien mukaan.

 

Iso kiitos tukijoille ja seuralle kun olette mukana matkassa! 

Kivaa tulevaa golfkesää!

Tuure