Viikko-Open

MG:n Viikko-Open pelataan kilpailukalenterissa mainittuina pelipäivinä ja kaikki kilpailupäivämäärät ovat NexGolfin kilpailukalenterissa ja seuran verkkosivuilla nähtävissä. Kilpailumaksu MG:n kausimaksun maksaneille on 10 €.

Viikko-Open kilpailut ovat avoimia kaikille Suomen Golfliiton jäsenille, joiden slope-tasoitus on alle 36. Vieraspelaajille kilpailumaksu on 45 € (sisältää kilpailumaksun 10 €).

Viikko-Open palkintoina jaetaan hcp-sarjassa kolmelle parhaalle SOK:n lahjakortteja. Kilpailumaksuista 7 € jaetaan palkintoina. Lisäksi palkitaan paras scr-tulos lahjakortilla, mikäli osallistujamäärä ylittää 15 kilpailijaa. 

Viikko-Open kilpailun kanssa voi samaan aikaan osallistua naisten ja/tai senioreiden omiin viikkokilpailuihin, mikäli ne pelataan samana päivänä kuin Viikko-Open. Useamman kilpailun yhtäaikainen pelaaminen on mahdollista maksamalla jokaisen sarjan kilpailuosallistumismaksu.

Kenttä- ja kilpailutoimikunta toimii tuomaristona, joka määrittelee poikkeuksellisten olosuhteiden takia peruttavan tai keskeytettävän kilpailun.