Naiset

NAISTOIMIKUNTA

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Naistoimikunnan tavoitteena on innostaa sekä uusia että jo aiemmin golfia pelanneita naisia mukaan aktiivisemmin golfharrastuksen pariin.

Naistoimikunta järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, joista löydät tarkempia tietoja MG:n kilpailukalenterista seuran nettisivuilta, NexGolfista ja naisten pukuhuoneen ilmoitustaululta. Viestimme tapahtumista jäsenistölle myös sähköpostein.

Meillä Mikkelin Golfin naispelaajilla on myös oma Facebook-ryhmä, jonka löydät nimellä Mikkelin Golf – MG ladies, tervetuloa mukaan myös sinne.

 

Ladykapteenin tervehdys

Pelikausi 2023 on jo hyvässä vauhdissa ja Nexgolfin varauskalenteri kertoo päivittäin naisgolffareriden aktiivisuudesta.

Naisten kauden avauskisa pelataan 20. toukokuuta ja viikkokisat kesäkuun alusta alkaen tiistaisin paria poikkeusta lukuun ottamatta aina elokuun loppuun saakka. Samalla voi osallistua halutessaan myös seniorikisaan ja/tai Viikko Openiin maksamalla kuhunkin kilpailuun osallistumismaksun ennen kierrokselle lähtöä.

Kaikki kauden kisat löytyvät kilpailukalenterista ja niistä on monesti kutsu myös naisten pukuhuoneessa, seurailkaahan kalenteria. Kaikkiin kisoihin toivon runsaasti osallistujia, niin saadaan pidettyä kisat ”hengissä” jatkossakin. Tervetuloa myös uudet seuramme jäsenet osallistumaan toimintaamme.

 

Aktiivista ja iloista pelikesää kaikille!

Ladykapteeni Kirsi Kultanen    

kirsi.kultanen(a)mikkelingolf.fi