Naiset

NAISTOIMIKUNTA

Tervetuloa mukaan iloiseen joukkoomme!

Naistoimikunnan tavoitteena on innostaa sekä uusia että jo aiemmin golfia pelanneita naisia mukaan aktiivisemmin golfharrastuksen pariin. Naistoimikunta järjestää erilaisia tapahtumia ja kilpailuja, joista löydät tarkempia tietoja Nexgolfin kilpailukalenterista, seuran nettisivuilta ja naisten pukuhuoneen ilmoitustaululta. Viestimme tapahtumista jäsenistölle myös sähköpostein.

Meillä Mikkelin Golfin naispelaajilla on myös oma Facebook-ryhmä, jonka löydät nimellä Mikkelin Golf – MG ladies, tervetuloa mukaan myös sinne.

Kesäkuun alussa starttaavat naisten omat viikkokisat, joita pelataan aina tiistaisin.

 

Mukavaa golfkesää!

Naistoimikunnan puheenjohtaja Hanne Kostamoinen

hanne.kostamoinen(a)gmail.com

 

Ladykapteenin tervehdys

Pelikausi 2022 on jo hyvässä vauhdissa ja kentällä onkin ollut ilahduttavan vilkasta.

Naisten kauden avauskisa pelattiin 28. toukokuuta kauniissa alkukesän säässä. Mukavasti oli osallistujia mutta enemmänkin olisi toki mahtunut mukaan.

Koronarajoituksista ollaan päästy ainakin toistaiseksi eroon. Silti on hyvä muistaa huolehtia hyvästä käsihygieniasta eikä tulla sairaana/oireisena pelaamaan.

Viikkokisat ovat 1. kesäkuuta alkaen keskiviikkoisin aina elokuun loppuun saakka. Samalla voi osallistua halutessaan myös seniorikisaan ja keskiviikkokisaan maksamalla kuhunkin kilpailuun osallistumismaksun ennen kierrokselle lähtöä.

Olemme myös saaneet uuden naisten kisan kalenteriin, perjantaina 8.heinäkuuta pelataan ensimmäinen Lumottu Hetki Ladies' Open, sponsorina hoitolan yrittäjä Nonna Anttila.

Kaikki kauden kisat löytyvät kilpailukalenterista ja niistä on monesti kutsu myös naisten pukuhuoneessa, seurailkaahan kalenteria.

Kaikkiin kisoihin toivon runsaasti osallistujia, niin saataisiin pidettyä kisat ”hengissä” jatkossakin.

 

Aktiivista ja iloista pelikesää kaikille!

Ladykapteeni Kirsi Kultanen    

kirsi.kultanen(a)mikkelingolf.fi